Αθλητισμός | 14.09.2019 12:20

Ψηλά στη λίστα της New York City ο Μάνταλος

Newsroom

Η φήμη και οι ικανότητες του Πέτρου Μάνταλου έφτασαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο αρχηγός της ΑΕΚ που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Λαμία, βρίσκεται στο στόχαστρο της New York City από το MLS σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime.

H πρωτοπόρος του Αμερικανικού πρωταθλήματος εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσει τον προσεχή Φεβρουάριο, καθώς αγωνίζεται στις θέσεις στην οποία θέλει ενίσχυση. Η New York City έχει ήδη αποκτήσει έναντι 8 εκατ. ευρώ τον εξτρέμ της Κραϊόβα, Αλεξάντρου Μίτριτα, κάτι που σημαίνει ότι δεν φείδεται χρημάτων για να αποκτήσει τους παίκτες που θέλει. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει σκάουτ στα Βαλκάνια, ο οποίος παρακολούθησε τον επαναληπτικό αγώνα της ΑΕΚ με την Κραϊόβα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. 

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά τις ρίζες της

Η ΑΕΚ τιμά την ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Με ανακοίνωση τονίζει την υποχρέωση της να μην ξεχαστεί η ιστορία της και η προέλευση των προγόνων και ιδρυτών της.

«Γεννηθήκαμε μέσα από τις στάχτες της μεγαλύτερης εθνικής καταστροφής...

Ξεκινήσαμε από τα ματωμένα χώματα της Μικράς Ασίας με τα οράματα, τις αξίες και τα υψηλά ιδανικά μας...

Κρατήσαμε άσβεστη τη μνήμη και διασώσαμε τον πολιτισμό μας...

Είναι υποχρέωσή μας να μην ξεχάσουμε ποτέ την ιστορία μας και να τιμάμε την προέλευση των προγόνων και ιδρυτών μας!» 

Η ΑΕΚ κατέθεσε πριν από λίγες ημέρες αίτημα στη Super League για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τον αγώνα με τη Λαμία, το όποιο έγινε δεκτό. 

Πέτρος ΜάνταλοςποδόσφαιροΑΕΚ