Αθλητισμός|15.09.2019 09:04

AEK: Στόχος το δεύτερο σερί τρίποντο με Κωστένογλου

Newsroom

Με τον νέο αέρα που φυσάει από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Κωστένογλου, η ΑΕΚ ψάχνει την τρίτη σερί νίκη και δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα μετά το διπλό στην Τρίπολη. Ο προπονητής της Ενωσης θεωρεί ότι το παιχνίδι είναι κομβικό για την ψυχολογία της ομάδας, αλλά και για την βαθμολογική άνοδο και ζήτησε από τους παίκτες του να το αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Πέτρος Μάνταλος και Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ από την αποστολή αποκλείστηκε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενδεχομένως για λόγους rotation. Την αποστολή στελεχώνουν οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης και Λιβάγια.

Ο Μπάρκας θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ, μπροστά του θα έχει τους Βράνιες και οι Οικονόμου, ενώ στα άκρα τον πρώτο λόγο έχουν οι Μπακάκης και Λόπες. Στην μεσαία γραμμή προβάδισμα έχει ο Σιμόες με παρτενέρ έναν από τους Κρίστιτσιτς ή Γαλανόπουλο και στα φτερά της επίθεσης θα παίξουν οι Βέρντε και Αλμπάνης. Στην επίθεση, ο Λιβάγια θα παίξει είτε με τον Ζεράλδες, είτε με τον Γιακουμάκη

Με Σασί στην αποστολή η Λαμία

Ο Σωτήρης Αντωνίου πήρε στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Σασί και ίσως του δώσει και χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα αποκλείστηκαν οι Τιρόνε και Καχριμάν, όπως και ο σούπερ άτυχος Τσούκαλος, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση.Εκτός είναι οι Λούκας Ράμος, Θεοδωρόπουλος, Μπαχανάκ και ο Ασίγκμπα που δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βασιλόγιαννης, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Δημούτσος, Βάντερσον, Σάλιακας, Μπουλούλης, Τουράμ, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Σασί.

Super League 1ΛαμίαΑΕΚποδόσφαιρο