Αθλητισμός|16.09.2019 00:48

Superleague: Η βαθμολογία και τα ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής (pics)

Newsroom

Ο Αρης ήταν ο θριαμβευτής της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος καθώς πέτυχε μια ιστορική επικράτηση επί του Παναθηναϊκού με 4-0. Οι Κίτρινοι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη Superleague σε αντίθεση με τους Πράσινους που παρέμειναν με μόλις έναν βαθμό από την ισοπαλία με τη Λαμία στην πρεμιέρα καθώς είχε ακολουθήσει εντός έδρας ήττα και από τον ΟΦΗ. Μάλιστα η συντριβή από τον Αρη έχει προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογο καθώς ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης σκέφτεται την παραίτηση...

Στην κορυφή του πρωταθλήματος πάντως ο Ολυμπιακός που σάρωσε τον Βόλο με 5-0 και ο ΠΑΟΚ που έδειξε καρδιά πρωταθλητή στο Περιστέρι με τη νίκη (3-2) επί του Ατρομήτου, απέκτησαν και συγκάτοικο καθώς η Ξάνθη νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης, που παρέμεινε δίχως βαθμό έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε της Λαμίας (2-0) στο ΟΑΚΑ επιβεβαιώνοντας πως επιστρέφει στην κανονικότητα, ενώ ο Πανιώνιος πήρε βαθιά ανάσα με την πρώτη του νίκη (1-0) στο πρωτάθλημα επί της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη. Την εντυπωσιακή αήττητη πορεία του συνέχισε και ο ΟΦΗ που νίκησε 3-1 τον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν έχει ούτε βαθμό.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (21-22 Σεπτεμβρίου) οι μάχες στο πρωτάθλημα κορυφώνονται καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν τα δύο παραδοσιακά ντέρμπι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ - Αρη, αντιστοίχως.

Τα αποτελέσματα

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

ποδόσφαιροβαθμολογίαSuperLeague