Αθλητισμός|16.09.2019 10:57

ΑΕΚ: Το σερί του Κωστένογλου και ο απελευθερωμένος Λιβάγια

Newsroom

Η ΑΕΚ πέρασε και το εμπόδιο της Λαμίας και συνεχίζει τον δρόμο προς την κανονικότητα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Κωστένογλου. Ο έμπειρος τεχνικός έκανε το 3Χ3 από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Τόνι Σαβέβσκι και του Φερνάντο Σάντος. Ο Σαβέβσκι είχε τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά έχασε στο τέταρτο παιχνίδι από την Μπαρτσελόνα, ενώ ο Σάντος είχε φτάσει στο 8Χ8 και ηττήθηκε στο ένατο ματς από τη Χιμπέρνιαν. Με τον «Κωστέ» στον πάγκο η Ένωση νίκησε την Τράμπζονσπορ στην Τουρκία με 0-2, αλλά αποκλείστηκε οριακά και στη συνέχεια επικράτησε στην Τρίπολη του Αστέρα με 3-2 και της Λαμίας στο ΟΑΚΑ με 1-0. Επόμενο παιχνίδι για να γίνει το 4Χ4 είναι κόντρα στον Παναιτωλικό, που μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες, στο Αγρίνιο.

«Με τον τρόπο που δουλεύουμε, σταδιακά αναμένω περισσότερη βελτίωση. Δεν δέχομαι ότι η χρονιά είναι χαμένη. Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Θα είναι δύσκολη σίγουρα για όλους. Αυτό που έγινε την πρώτη βδομάδα ήταν εντυπωσιακό. Η διακοπή ήταν ευεργετική. Πρέπει με ποιοτικό τρόπο εργασίας να αλλάξουμε κι άλλο την εικόνα μας», σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΚ, που ευχαρίστησε τον κόσμο για το χειροκρότημα και εκτίμησε ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική «θα έχουμε 50.000 κόσμο».

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την αλλαγή στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτός που δείχνει αναγεννημένος είναι ο Μάρκο Λιβάγια. «Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες, λόγω των Εθνικών, δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο. Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου. Αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερη ελευθερία» τόνισε ο Κροάτης επιθετικός.

ποδόσφαιροΜάρκο ΛιβάγιαΝίκος ΚωστένογλουSuper League 1ΑΕΚ