Αθλητισμός|16.09.2019 13:07

Τα δάκρυα του Ρονάλντο και η απάντησή του για τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Newsroom

Σε κλάματα ξέσπασε ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους όταν είδε ένα βίντεο το οποίο προβλήθηκε στη διάρκεια της συνέντευξής στην εκπομπή «Good Morning Britain». Το βίντεο έδειχνε τον πατέρα του που υπήρξε αλκοολικός και πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια σε ηλικία 52 ετών. 

«Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος. Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπoυν η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει. Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Ποτέ δεν είχα δει το βίντεο. Απίστευτο» σχολίασε. «Πίστευα πως η συνέντευξη θα ήταν αστεία, αλλά δεν περίμενα να κλάψω. Δεν είχα δει ποτέ αυτές τις εικόνες. Δεν ξέρω πού τις βρήκατε, πρέπει να τις δείξω στην οικογένειά μου» συμπλήρωσε.

 

Ο 34χρονος επιθετικός μίλησε, επίσης, για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης. «Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου, είναι δύσκολο. Θυμάμαι μια μέρα που ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση. Έλεγαν στις ειδήσεις "ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό...". Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής» απάντησε ο ίδιος. 

H συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πις Μόργκαν θα προβληθεί την Τρίτη (17/9) στο ITV.

Κριστιάνο Ρονάλντοποδόσφαιρο