Αθλητισμός|16.09.2019 18:26

Για πάντα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νταβίντ Ντε Χέα

Newsroom

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει για ακόμα τέσσερα χρόνια ο Νταβίντ Ντε Χέα! Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ισπανού τερματοφύλακα μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει από το «Old Trafford», ο 28χρονος που έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» μαζί με τον Πολ Πογκμπά, θα παραμείνει... σπίτι του για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

«Ήταν προνόμιο για εμένα να βρίσκομαι οκτώ χρόνια σε αυτό το σπουδαίο σύλλογο και είναι πραγματική τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω την καριέρα μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τότε που ήρθα εδώ, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έπαιζα πάνω από 350 ματς για αυτό το σύλλογο. Τώρα το μέλλον μου τακτοποιήθηκε, το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει αυτό που πιστεύω ότι μπορούμε και να κατακτήσουμε ξανά τρόπαια, μαζί» δήλωσε ο Ισπανός.

Και πρόσθεσε: «Ως ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες της ομάδας, θέλω να ηγηθώ ώστε να βοηθήσω τους νεότερους, ώστε να ξέρουν τι σημαίνει να παίζεις εδώ».

T

Πηγή: sdna.gr 

ποδόσφαιροΝταβιντ Ντε ΧέαPremier LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ