Αθλητισμός|17.09.2019 11:47

ΑΕΚ: Νέο συμβόλαιο στα σκαριά για τον Μάρκο Λιβάγια

Newsroom

Νέο συμβόλαιο στον Μάρκο Λιβάγια είναι έτοιμη να προσφέρει η ΑΕΚ, βλέποντας τον Κροάτη επιθετικό να κάνει σπουδαίες εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν. Ο Λιβάγια έχει ήδη καταγράψει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ σε επτά αγώνες συμμετοχής ως τώρα, έχει καταλυτική παρουσία στα παιχνίδια της ΑΕΚ και στον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει η Ένωση και δεν κρύβει ότι νιώθει απελευθερωμένος με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο.

Μπορεί το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο οι εμφανίσεις του έχουν γεννήσει τις πρώτες σκέψεις στην ΑΕΚ για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay».

Οι συζητήσεις θα γίνουν τον Ιανουάριο με τον Ίλια Ίβιτς, ήδη όμως έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές για να αρχίσει να σκέφτεται ο Λιβάγια το πρότζεκτ της ΑΕΚ. Παράλληλα ένα νέο δυνατό συμβόλαιο, μπορεί να εξασφαλίσει την Ένωση σε περίπτωση πώλησης, καθώς αν ο Λιβάγια συνεχίσει τις εμφανίσεις αυτές, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων.

Ελευθεριάδης για τις Ακαδημίες

Το όνομα του Θόδωρου Ελευθεριάδη, του πετυχημένου προπονητή σε τμήματα υποδομών, που εργάζεται για την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει μπει στα ραντάρ της ΑΕΚ. Μετά την πρόσληψη του Νίκου Κωστένογλου στο πόστο του προπονητή, παραμένουν ακέφαλες οι Ακαδημίες της ΑΕΚ και υπάρχει σκέψη να γίνει πρόταση στον Ελευθεριάδη για να αναλάβει ως τεχνικός διευθυντής, που θα έχει κάτω από την «ομπρέλα» του όλα τα τμήματα υποδομών.

Ο Ελευθεριάδης έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Κ15 και συντονιστής των τμημάτων Υποδομής των Εθνικών Ομάδων. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Pro της ΕΠΟ, ενώ έχει συνεργαστεί με Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, πάντα σε επίπεδο Ακαδημιών.

Μάρκο ΛιβάγιαΑΕΚSuper League 1ποδόσφαιρο