Αθλητισμός|17.09.2019 22:47

Ο Ηρακλής κινδυνεύει να μείνει εκτός ποδοσφαίρου!

Newsroom

Μετά τον Γ.Σ. Ηρακλή, και η επιτροπή που «έτρεχε» τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση της εξαγοράς του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου ανακοίνωσε πως δεν θα προχωρήσει η επικείμενη συνεργασία. Πλέον, ο κίνδυνος να μην αγωνιστεί σε καμία κατηγορία ο Ηρακλής είναι ορατός. Η ανακοίνωση της επιτροπής αναφέρει: 

«Μετά την ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλή, θεματοφύλακα αλλά και μητέρα του συλλόγου μας και σεβόμενη πλήρως την απόφαση και επιθυμία τους, προβαίνουμε στην παρακάτω δήλωση: Οι μετέχοντες στην επιτροπή, έχοντας από την αρχή την εντολή και την καθοδήγηση από τον Γ.Σ. Ηρακλή που εκφραζόταν από τον πρόεδρό της προσπάθησε όλο αυτό το διάστημα, πρώτα με την προσπάθεια συνεργασίας με το σωματείο της Τρίγλιας και μετέπειτα με το σωματείο του Άρη Παλαιοχωρίου και όχι με όλη τη Μακεδονία, όπως μας κατηγορούν.

Καταλήξαμε σε μία αξιοπρεπή συζήτηση και συνεργασία παρόντος και του προέδρου του Γ.Σ. και παρουσία του νομικού συμβούλου του Γ.Σ Ηρακλή με τους παράγοντες του Άρη Παλαιοχωρίου. Κατόπιν τούτου προχωρήσαμε τη διαδικασία απόκτησης του ΑΦΜ του Άρη Παλαιοχωρίου και συμφωνήσαμε το ύψος του αντιτίμου, αλλά και τον τρόπο καταβολής του».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

Ηρακλήςποδόσφαιρο