Αθλητισμός|17.09.2019 22:50

Μαρτίνς: «Ο Σεμέδο είναι πανέτοιμος, ο Ολυμπιακός δεν πάει για την ισοπαλία»

Αντώνης Τσακαλέας

Την ετοιμότητα του Νέλσον Σεμέδο για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/9 στις 19.55, COSMOTESPORTS 1HD) με αντίπαλο την Τότεναμ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League επεσήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου  με αφορμή την εν λόγω αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε πως δεν θέλει να αποκαλύψει την αρχική ενδεκάδα, όμως τόνισε πως «όπως όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, έτσι και ο Σεμέδο είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Μόνο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Κώστας Φορτούνης δεν είναι σε θέση να παίξουν».

Αναφερόμενος στους στόχους του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την περσινή φιναλίστ του Champions League, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» είπε, μεταξύ άλλων: «Σίγουρα η Μπάγερν και η Τότεναμ είναι τα φαβορί και εμείς θα δώσουμε όλες μας δυνάμεις για να τα πάμε καλά. Για τους στόχους μας θα μπορούμε να πούμε περισσότερα ύστερα από αυτό το πρώτο παιχνίδι. Δεν υπάρχει αγώνας στον οποίο να βάζεις ως στόχο της ισοπαλία. Εμείς έχουμε στόχο να διατηρήσουμε την καλή μας αμυντική λειτουργία και παράλληλα να είμαστε εύστοχοι στις φάσεις που θα δημιουργήσουμε».

Ο Παπέ Σισέ, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, αρκέστηκε να πει: «Είμαστε έτοιμοι για αυτήν την πρόκληση. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους και θέλουμε να δείξουμε σε όλους πως αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ».

ποδόσφαιροΠέδρο ΜαρτίνςΟλυμπιακόςΤότεναμChampions League