Αθλητισμός|17.09.2019 23:47

Τσιτσιπάς: Ομάδα ειδικών αναλαμβάνει τους λογαριασμούς του στα social media (pic+vid)

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προπονήθηκε στη Γενεύη με τον Ρότζερ Φέντερερ, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το Laver Cup. Παράλληλα επέστρεψε ύστερα από απουσία δύο εβδομάδων στα social media για να ενημερώσει τους fans του πως η αποτοξίνωση που άρχισε θα συνεχιστεί, καθώς τους λογαριασμούς του θα χειρίζονται επαγγελματίες του είδους από το πρακτορείο που τον εκπροσωπεί.

«Η αποτοξίνωση από τα social media παραμένει σε ισχύ. Δύο εβδομάδες έχω διαγράψει όλες τις εφαρμογές και ειλικρινά νιώθω εκπληκτικά έως τώρα. Από δω και στο εξής όλες τις δημοσιεύσεις στα social media, τα σχόλια και τα μηνύματα, θα τα χειρίζεται το πρακτορείο μου.

Είμαι για δεύτερη μέρα στη Γενεύη της Ελβετίας. Το πρωί προπονήθηκα με τον Roger Federer και πήρα την πρώτη γεύση από μία εκ των ομορφότερων πόλεων στην Ευρώπη. Βεβαιωθείτε πως θα δείξετε την υποστήριξή σας στην Team Europe. Εύχομαι σε όλους μια υπέροχη εβδομάδα», έγραψε στον λογαριασμό του.

T

Στο μεταξύ, ο Φέντερερ, κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ένα βίντεο όπου αναφέρει πόσο απόλαυσε τα χτυπήματα που αντάλλαξε με τον νεαρό Έλληνα αθλητή. Μάλιστα ενώ λέει σχεδόν τέλεια το επώνυμό του κάνει έναν μικρό παρατονισμό λέγοντάς τον «Στεφάνος».

Δείτε το βίντεο:

T

Τένιςsocial mediaΣτέφανος ΤσιτσιπάςΡότζερ Φέντερερ