Αθλητισμός|18.09.2019 16:03

Τένις: Η selfie της νίκης με Τσιτσιπά, Φέντερερ, Ναδάλ (pics+vid)

Newsroom

Η προετοιμασία των σούπερ σταρ για την μεγάλη αναμέτρηση της Team Europe με την Team World, όπου έξι κορυφαίοι Ευρωπαίοι τενίστες θα αντιμετωπίσουν έξι κορυφαίους από τον υπόλοιπο κόσμο, συνεχίζεται στη Γενεύη. Το Laver Cup αρχίζει την Παρασκευή (20-22/9), στο Palexpo της Ελβετικής πόλης και ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τους θρύλους του παγκόσμιου τένις, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ. Οι δύο ομάδες φωτογραφήθηκαν μπροστά στον περίφημο πίδακα στη λίμνη της Γενεύης, ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ, πιο χαλαρός, βρήκε την ευκαιρία για μία selfie. 

Η Team Europe κατέκτησε τον τίτλο στο πρώτο τουρνουά στην Πράγα το 2017 και πέρσι στο Σικάγο και στελεχώνεται από τους Ράφαελ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντόμινικ Τιμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Στέφανο Τσιτσιπά και Φάμπιο Φονίνι. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Μπιορν Μποργκ με υπαρχηγό τον Στέφαν Έντμπεργκ.

Την Team World αποτελούν οι: Τζον Ίσνερ, Μίλος Ράονιτς, Νικ Κύργιος, Τέιλορ Φριτζ, Ντένις Σαποβάλοφ και Τζακ Σοκ. Αρχηγός είναι ο Τζον Μακενρο με υπαρχηγό τον Πάτρικ Μάκενρο

T
T
T

Ράφαελ ΝαδάλΤένιςΡότζερ ΦέντερερΣτέφανος Τσιτσιπάς