Αθλητισμός|19.09.2019 10:32

ΑΕΚ: Δεν χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα

Newsroom

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν προλαβαίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, μετά την άτυχη στιγμή που είχε στην Τρίπολη, όπου σκόραρε, αλλά λίγο μετά αποχώρησε τραυματίας. Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε την διακοπή του πρωταθλήματος για να αποθεραπευτεί από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, είναι όμως σίγουρος ότι θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Κωστένογλου περιμένει την επιστροφή του, καθώς είναι το δυνατό χαρτί στην επίθεση και μαζί με τον Λιβάγια μπορούν να αποτελέσουν το πιο επικίνδυνο δίδυμο για τις αντίπαλες άμυνες. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τη συνεργασία της ΑΕΚ με την ΟΠΑΠ ΑΕ, ξεκαθάριζε με βεβαιότητα πως θα είναι πανέτοιμος στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο. Όπως και το πιο δύσκολο είναι πάντα το επόμενο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, αλλά για την ώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Εγώ προσπαθώ και σκέφτομαι πάντα θετικά. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτό που σκέφτομαι είναι μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω και στον Παναιτωλικό. Κάθε μέρα αισθάνομαι και καλύτερα και θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Πορτογάλος.

Νέλσον ΟλιβέιραΠΑΟΚποδόσφαιροSuper League 1ΑΕΚ