Αθλητισμός|20.09.2019 08:57

Μπακς για το νέο συμβόλαιο του Αντετοκούνμπο:«Δεν ανησυχούμε...» (vid)

Newsroom

H δημοσιογράφος του ESPN Ραμόνα Σέλμπουρν άναψε…φωτιές προ ημερών λέγοντας πως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι πιθανό να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το τέλος της σεζόν 2019-20.

Οι Μπακς από την πλευρά τους δεν ανησυχούν: «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη από την πλευρά του Γιάννη πως θέλει να αφήσει το Μιλγουόκι. Δεν επικεντρωνόμαστε στο να παλέψουμε με τους Γουόριορς για αυτό το θέμα. Πρέπει να θυσιάσουν πολλά. Για την ώρα όλα αυτά είναι φλυαρίες», ανέφερε ανώνυμη πηγή των Μπακς στο Heavy.com. Θυμίζουμε πως οι Μπακς είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον Γιάννη από το 2021 το super max συμβόλαιο των 247 εκατ. δολαριών.

«Κέρδισα το βραβείο του MVP χωρίς τρίποντα»

Στο μεταξύ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δηλώσεις του ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο λόγος που κέρδισα το βραβείο του MVP είναι ότι κερδίσαμε 60 παιχνίδια και άλλαξε η νοοτροπία της ομάδας. Επίσης υπάρχουν πολλοί που λένε ότι «αν ο Γιάννης δεν έχει τρίποντο δεν θα γίνει ποτέ ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος». Κέρδισα το βραβείο του MVP. Χωρίς τρίποντα. Έτσι;».

Όσο για το πρωτάθλημα είπε: «Μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και χωρίς να σουτάρω τρίποντα. Όμως θέλω να έχω και το τρίποντο. Φέτος είχα βελτιωθεί και όσο περνούσε η σεζόν σούταρα και καλύτερα. Έτσι γίνεται πιο εύκολο το παιχνίδι μου και ταυτόχρονα κάνω πιο εύκολο το παιχνίδι της ομάδας μου».Τέλος πρόσθεσε: «Γιατί να μην κερδίσω πάλι το βραβείο του MVP; Πάντα είναι στόχος. Αν παίξουμε και πάλι καλό μπάσκετ και κερδίζουμε παιχνίδια μπορεί να συμβεί ξανά».

T

μπάσκετNBAΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι Μπακς