Αθλητισμός|19.09.2019 19:37

ΠΑΟΚ: Η διαχείριση των «ερυθρόλευκων» επιθέσεων από τον Γιώργη Σαββίδη (pics)

Αντώνης Τσακαλέας

Το τελευταίο 24ωρο, ο Ολυμπιακός, αρχικά δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη και ακολούθως του Κώστα Καραπαπά εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον του ΠΑΟΚ. Μετά τις ευθείες βολές του ισχυρού άνδρα των «ερυθρόλευκων» μετά την αναμέτρηση με την Τότεναμ, με χαρακτηρισμούς όπως «το πρωτάθλημα των Πρεσπών», ήρθαν όλα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην σύσκεψη για το VAR, στην οποία προσπάθησε να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του PAOK TV. 

Πριν την σύσκεψη με επικεφαλής τον Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο Γιώργης Σαββίδης είχε προχωρήσει στη πρώτη ανάρτηση, στην οποία σημείωσε πως όλη η προσοχή θα πρέπει να είναι στραμμένη στους στόχους της ομάδας, και στη προκειμένου περίπτωση τη προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Αρη. «Επικεντρώσου στο στόχο σου. Μη κοιτάζεις σε άλλη κατεύθυνση παρά μόνο μπροστά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες μετά από τη σύσκεψη, ήρθε μια ακόμα τοποθέτηση, με την αφορμή να έχει δοθεί από όλα όσα συνέβησαν στη σύσκεψη παρουσία του Υφυπουργού. «Έμαθα πολύ καιρό πριν να μην παλεύω ποτέ με ένα γουρούνι. Θα λερωθείς και εκτός αυτού θα αρέσει στο γουρούνι...» ανέφερε το μήνυμα.

Γιώργος ΣαββίδηςΠΑΟΚΟλυμπιακόςποδόσφαιρο