Αθλητισμός|21.09.2019 09:13

PAOK TV: Μια πλατφόρμα που ήρθε για να μείνει και... δίνει ιδέες

Newsroom

Οταν πριν από σχεδόν ένα μήνα, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρώτη μετάδοση επίσημου αγώνα από το PAOK TV, κανείς δεν ήταν σε θέση να μιλήσει με σιγουριά ούτε για την ποιότητα, ούτε για τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ενα εγχείρημα που ως ιδέα είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ πριν από περίπου δυο χρόνια, και ήρθε στην επιφάνεια σε μια στιγμή που ο «Δικέφαλος» είχε δει την πόρτα της ΕΡΤ και της Nova να κλείνουν μέσω των προσφορών που κατατέθηκαν, και απείχαν κατά πολύ από τη δυναμική του ΠΑΟΚ στην αγορά.

Το PAOK TV ήρθε για να δείξει στους υπόλοιπους πως το να σταθείς στα πόδια σου θέλει πείσμα, θέληση, ικανότητα, ένα κοινό διατεθειμένο να στηρίξει ένα εγχείρημα άγνωστο στα ελληνικά δεδομένα, και έναν οργανισμό διατεθειμένο να προσφέρει ένα προϊόν που θα απευθύνεται όχι μόνο στο κοινό του ΠΑΟΚ αλλά και σε εκείνους τους τηλεθεατές που μπορεί να είναι είτε αποστασιοποιημένοι από τους «ασπρόμαυρους» είτε φίλαθλοι του εκάστοτε αντιπάλου.

Η τιμολογιακή πολιτική που ακολούθησε ο ΠΑΟΚ είναι η ίδια με αυτή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια και στα εισιτήρια των αγώνων. Οι αναμετρήσεις χωρίστηκαν σε δυο ζώνες, με αυτές κόντρα στους παραδοσιακούς αντιπάλους (Αρη, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό) να κοστολογούνται στα 7.99 ευρώ, και οι υπόλοιποι στα 4.99 ευρώ.

Το πακέτο «διαρκείας», όπως χαρακτηριστικά το ονομάζουν αρκετοί φίλαθλοι, παρομοιάζοντάς το με το εισιτήριο διαρκείας, είναι στα 69.99 ευρώ, και περιλαμβάνει και τις αναμετρήσεις των πλέι οφ, ήτοι 16 αγώνες, με τον μέσο όρο να είναι στην τιμή των 4,3 ευρώ ανά αγώνα.

Για τους επαγγελματίες, το ετήσιο πακέτο είναι στα 200 ευρώ και περιλαμβάνει τη δυνατότητα προβολής σε οθόνες, καλύπτοντας τις ανάγκες των καφέ. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν και στη δημιουργία του χάρτη PAOK TV, με τα μαγαζιά που αποκτούν το πακέτο να προβάλλονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πλατφόρμας, προκειμένου όσοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν μια αναμέτρηση, να γνωρίζουν τα πιστοποιημένα καταστήματα που διαθέτουν PAOK TV στη περιοχή τους.

Λίγο καιρό μετά το επαναστατικό ξεκίνημα του PAOK TV είναι πια σαφές πως η τηλεοπτική πλατφόρμα του ΠΑΟΚ ήρθε για να μείνει...

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το PAOK TV. Κι εδώ μπορείτε να δείτε τα καταστήματα που έχουν προμηθευτεί το PAOK TV.

τηλεοπτικά δικαιώματαΠΑΟΚSuper League 1ποδόσφαιροPAOK TV