Αθλητισμός|20.09.2019 00:26

Ολυμπιακός: Παρουσίασε τις νέες φανέλες για μια διαφορετική και ιστορική σεζόν (pics)

Newsroom

Το απόγευμα της Πέμπτης (19/09) η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της. Η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή σεζόν και στο πλαίσιο αυτό, οι εμφανίσεις της διαφέρουν σε σχέση με την τελευταία διετία.

Η πρώτη φανέλα είναι ερυθρόλευκη και η δεύτερη είναι λευκή. Εκείνη που ξεχωρίζει όμως είναι η τρίτη εμφάνιση, η οποία είναι σκούρα μπλε και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Στο πάνελ της παρουσίασης βρέθηκαν οι Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Μπράντον Πολ, οι οποίοι παρουσίασαν τις νέες... Ολυμπιακές εμφανίσεις, ενώ το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όπως βεβαίως και ο προπονητής Ντέιβιντ Μπλατ.

Γ. Αγγελόπουλος: «Ιστορική σεζόν»

Για την ιστορική απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στην Basket League τοποθετήθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος επεσήμανε πως το μότο «Μέχρι τέλους» έγινε πράξη μέσα από την κίνηση αυτή, δείχνοντας το πνεύμα των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν.

«Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Ευχαριστώ την bwin για τη συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν. Ίσως αλλάξει η μοίρα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είπαμε μέχρι τέλους και αυτό έγινε πράξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Π. Αγγελόπουλος: «Mόνο Ευρώπη παίζουμε, ούτε Α2, ούτε πουθενά αλλού»

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αδερφός του Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος είπε: «Ευχαριστούμε που ήρθατε. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε τη bwin. Ελπίζουμε όλοι φέτος να έχουμε πετυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια.

Είναι μια ιστορική χρονιά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια διευρυμένη Ευρωλίγκα με περισσότερες ομάδες. Είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όσων αγαπάνε την ομάδα». Αίσθηση πάντως προκάλεσε η τοποθέτησή του λίγο αργότερα όταν τόνισε: «Παίζουμε μόνο Ευρώπη φέτος, ούτε Α2, ούτε πουθενά αλλού».

Σπανούλης: «Και την ψυχή μας»

Ο Βασίλης Σπανούλης ευχήθηκε η φετινή σεζόν να είναι καλή για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως άπαντες θα δώσουν την ψυχή τους για να πετύχει η ομάδα. «Να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς και τη Bwin. Eύχομαι η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλή για εμάς. Εύχομαι να έχουμε υγεία. Θα δώσουμε της ψυχή μας στο γήπεδο και εύχομαι να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»

Επίσης, ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης δήλωσε: «Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Ολυμπιακού, το είπα αρκετές φορές. Είναι μια ομάδα συγκροτημένη, έχει παίκτες με ταλέντο και δείχνει πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί να βγει και σε κακό που θα παίζουμε μόνο στη Euroleague. Είμαστε επαγγελματίες. Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούραση. 

Μπορεί οι μικρότεροι παίκτες να μην έχουν τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό με τους αγώνες, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, επαγγελματίας, να προσέχεις τη ζωή σου, να κάνεις ατομικές προπονήσεις και να βελτιωθείς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές πολλές προπονήσεις.

Κάναμε μια καλή προπόνηση και παίξαμε το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Έχει επιλέξει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόουτς τους παίκτες για να φτιάξει καλύτερα το ρόστερ. Το σκεπτικό μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε».

Γιώργος ΠρίντεζηςΒασίλης ΣπανούληςμπάσκετΓιώργος ΑγγελόπουλοςΟλυμπιακόςΠαναγιώτης Αγγελόπουλος