Αθλητισμός|22.11.2020 02:16

Ο ισπανικός Τύπος αδειάζει τον Ζιντάν, η Ρεάλ καλοβλέπει Τσάμπι Αλόνσο (pics)

Newsroom

Η κρίση που έχει ξεσπάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει πλέον ονοματεπώνυμο, καθώς ακόμη και οι φίλαθλοι της «βασίλισσας» πιστεύουν μετά και τη συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν ότι υπεύθυνος για τις κακές εμφανίσεις είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος προπονητής έχει μπει στο στόχαστρο και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην έξοδο, αν συνεχιστούν οι ήττες, κυρίως όμως οι κακές εμφανίσεις. Ηδη ο Ισπανικός Τύπος πυροβολεί τον Ζιντάν, αφού και οι δύο μεγάλες εφημερίδες της Μαδρίτης, η «As» και η «Marca» θεωρούν ότι είναι ο βασικός υπαίτιος. Εξι μήνες μετά την επιστροφή του, η «Marca» πιστεύει πως έχει χάσει το μαγικό άγγιγμα που είχε στην προηγούμενη εντυπωσιακή θητεία του και επισημαίνει πως είναι υπό επιτήρηση, ενώ η «Αs» με ένα τρομερό πρωτοσέλιδο εξηγεί πως ο Ζιντάν άφησε τη Ρεάλ χωρίς μεσαία γραμμή.

Την ίδια στιγμή, τα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, εξετάζει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Ζιντάν με τον Τσάμπι Αλόνσο. Ο βετεράνος Ισπανός μέσος εργάστηκε στις ακαδημίες της Ρεάλ, αλλά αποχώρησε για να αναλάβει τις ακαδημίες της Σοσιεδάδ

Ρεαλ ΜαδρίτηςΖινεντίν ΖιντάνLa Ligaποδόσφαιρο