Αθλητισμός|20.09.2019 12:59

ΑΕΚ: Το πλάνο νίκης του Κωστένογλου στο Αγρίνιο

Newsroom

Η ΑΕΚ θέλει με κάθε τρόπο να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία της, έπειτα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Κωστένογλου. Ήδη μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, συν τη νίκη (χωρίς αντίκρυσμα) στην Ευρώπη κόντρα στην Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα. Και εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο προπονητής θέλει να επαναφέρει την ενδεκάδα από εκείνο το παιχνίδι στην Τουρκία.

Διαθέσιμος είναι πάλι ο Πέτρος Μάνταλος που αποθεραπεύτηκε, αλλά και ο Τσιγκρίνσκι (θα απουσιάσει μόνο ο Ολιβέιρα) και ο Κωστένογλου σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει και πάλι την τριάδα στην άμυνα. 

Ο Μπάρκας θα παραμείνει στην εστία της Ενωσης, ενώ στον σχηματισμό αυτό οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκης θα παίξουν στην τριάδα της άμυνας. Στις πτέρυγες θα είναι ο Παουλίνιο και αριστερά ένας από τους Χουλτ ή Λόπες. Στη μεσαία γραμμή ο Γαλανόπουλος έχει τον πρώτο λόγο έναντι του έναντι του Κρίστιτσιτς και θα παίξει δίπλα στον Σιμόες, ενώ μπροστά τους θα βρεθεί ο Μάνταλος. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Αλμπάνης με τον Λιβάγια θα αναλάβουν το κύριο βάρος για να σκοράρουν.

Super League 1ποδόσφαιροΠαναιτωλικόςΑΕΚ