Αθλητισμός|20.09.2019 14:44

Γιατί PAOK TV; 10+1 λόγοι για να δείτε το κανάλι του ΠΑΟΚ

Newsroom

Το PAOK TV ήρθε σαν… μετεωρίτης, τάραξε τα νερά στο τηλεοπτικό σκηνικό και πλέον αποτελεί μια σταθερά που θα ακολουθήσει τους ποδοσφαιρόφιλους τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε θα κορυφωθεί η μάχη του τίτλου με τα παιχνίδια των πλέι οφ. Η διαδικτιακή πλατφόρμα του ΠΑΟΚ δεν απευθύνεται ωστόσο μόνο στους φίλους του Δικεφάλου αλλά και στους φιλάθλους αντίπαλων ομάδων και γενικότερα σε όσους φίλους του ποδοσφαίρου αγαπούν και θέλουν να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

Ηδη οι πρώτες μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ έδειξαν ότι το πρωτότυπο και επαναστατικό εγχείρημα αγκαλιάστηκε τόσο από τους οπαδούς του «Δικεφάλου» όσο και από εκείνους που θέλουν να βλέπουν μπάλα και δεν θέλουν να χάνουν τη δράση στη Super League.

Πολλοί είναι όμως κι εκείνοι που αναρωτιούνται «γιατί να δει κανείς PAOK TV;». Το ethnos.gr έρχεται να δώσει την απάντηση έχοντας συνομιλήσει κι έχοντας ακούσει τη φωνή και την άποψη πολλών ανθρώπων, διαφορετικών ηλικιών αλλά και διαφορετικών… αποχρώσεων.

Μια... ενδεκάδα λόγοι

Δίχως οπαδικές παρωπίδες, και σε πολλές περιπτώσεις με αρκετή δόση χιούμορ, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες απαντήσεις στο ερώτημα «γιατί PAOK TV;».

  1. Για να δεις την αγαπημένη σου ομάδα, εφόσον είσαι ΠΑΟΚ.
  2. Για να δεις την αντίπαλη ομάδα, εφόσον δεν είσαι ΠΑΟΚ.
  3. Για να στηρίξεις μια επαναστατική και πρωτοποριακή κίνηση που δεν έχει προηγούμενο, όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
  4. Για να παρακολουθήσεις μπάλα αλλά και την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενός από τα πιο ποδοσφαιρικά και «καυτά» γήπεδα στην Ελλάδα.
  5. Για να δεις τα μεγάλα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Αρη, που πιθανότατα θα καθορίσουν την έκβαση του τίτλου.
  6. Για να πας κόντρα στο τηλεοπτικό κατεστημένο που θέλει τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ, παρά τη δυναμική του, να μην αντιμετωπίζεται από τα κανάλια ως ισότιμος των άλλων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.
  7. Για να διαπιστώσεις αν η μετάδοση του αγώνα είναι αντικειμενική ή αν στα γκολ του ΠΑΟΚ ανάβουν… καπνογόνα.
  8. Για να διαπιστώσεις αν τα ριπλέι στις επίμαχες φάσεις θα μεταδίδονται κανονικά ή θα έρχονται με κάμερες απ’ το… φεγγάρι;
  9. Για να δεις αν θα δοθούν στο VAR τα σωστά πλάνα ή αν θα υπάρξουν «τεχνικές δυσλειτουργίες» όπως έγινε στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα.
  10. Για να πας κόντρα σε όσους λένε ότι δεν θα πιάσει το PAOK TV.
  11. Γιατί PAOK TV αφού…

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το PAOK TV

ποδόσφαιροΠΑΟΚτηλεοπτικά δικαιώματαPAOK TV