ΑΕΚ: Χωρίς οπαδούς στο Αγρίνιο, εκνευρισμός στην ΠΑΕ για το «μπλόκο»
NewsroomΗ απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να απαγορεύσει την μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (21/9, 20.00) έχει προκαλέσει την αντίδραση της Ενωσης, καθώς το stop στους φιλάθλους έγινε καθυστερημένα.
Ο Παναιτωλικός είχε ανακοινώσει μία μέρα νωρίτερα, ότι για τους οπαδούς της ΑΕΚ θα λειτουργούσε η Θύρα 3, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Στην ΑΕΚ λένε ότι στα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων δεν είχε συμβεί το παραμικρό, ενώ τονίζουν πως καθυστέρησε η απόφαση. Σκοπεύουν μάλιστα να πιέσουν με κάθε τρόπο για να μην ισχύσει η απόφαση αυτή.
Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού
Ο Παναιτωλικός στην επίσημη ανακοίνωσή του τονίζει: «Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, δεν θα παραχωρηθεί η Θύρα 3 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ.
Υπενθυμίζεται ότι αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00)».
- Μπαράζ προκλήσεων από την Άγκυρα: Η απάντηση της Αθήνας με κινήσεις σε δύο επίπεδα
- «Κουτσουρεμένο» ETCS στον σιδηρόδρομο και τηλεδιοίκηση από σήμερα με... ολίγη από τηλεγραφήματα
- «Περικυκλώνουν» τη ΔΕΘ 2026 οι υγειονομικοί με διήμερες συγκεντρώσεις: Τα αιτήματα και οι χαμηλές προσδοκίες
- «Ανάσα» ή «κοροϊδία»; Τι λένε οι καταναλωτικές οργανώσεις μετά τη συμφωνία για μειώσεις τιμών στα σούπερ μάρκετ