Αθλητισμός|20.09.2019 12:59

ΑΕΚ: Χωρίς οπαδούς στο Αγρίνιο, εκνευρισμός στην ΠΑΕ για το «μπλόκο»

Newsroom

Η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να απαγορεύσει την μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (21/9, 20.00) έχει προκαλέσει την αντίδραση της Ενωσης, καθώς το stop στους φιλάθλους έγινε καθυστερημένα. 

Ο Παναιτωλικός είχε ανακοινώσει μία μέρα νωρίτερα, ότι για τους οπαδούς της ΑΕΚ θα λειτουργούσε η Θύρα 3, όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Στην ΑΕΚ λένε ότι στα προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων δεν είχε συμβεί το παραμικρό, ενώ τονίζουν πως καθυστέρησε η απόφαση. Σκοπεύουν μάλιστα να πιέσουν με κάθε τρόπο για να μην ισχύσει η απόφαση αυτή. 

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός στην επίσημη ανακοίνωσή του τονίζει: «Με σημερινή απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ, καθώς και η διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ. Κατόπιν αυτού, δεν θα παραχωρηθεί η Θύρα 3 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί και δεν θα δοθούν εισιτήρια στην ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι αποκλειστικά και μόνο για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού τα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου αύριο Σάββατο από τις 11.00 το πρωί έως και την έναρξή του (ώρα 20.00)».

Super League 1ΓΓΑΑΕΚποδόσφαιροφίλαθλοιΠαναιτωλικός