Αθλητισμός|20.09.2019 16:07

Παναθηναϊκός: Η ατάκα του Γιώργου Δώνη για τη συνύπαρξη με τον γιο του

Newsroom

Ο Γιώργος Δώνης παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports με φόντο την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Κυριακή (22/9) στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και  το κοουτσάρισμα του γιου του, Χρήστου, και για όλα όσα ακούγονται για την συνύπαρξή τους, τονίζοντας:

«Αν ήμουν στη θέση του Χρήστου θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι εμπειρία να έχεις προπονητή τον πατέρα σου. Όταν θα είσαι 36-37 θα το θυμάσαι αυτό. Ο άλλος ο γιος μου που είναι στη Γαλλία, μου λέει πόσο τυχερός θα ήταν αν με είχε προπονητή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ν' αντιμετωπίσουμε την κριτική. Αν η πρόθεση είναι καλή, ακόμα κι αν είναι σκληρή, θα πρέπει να το επεξεργαστείς.

Αν υπάρχει ο κακοπροαίρετος που δεν μπορεί να δει ότι δυο μήνες ο Δώνης μαζί με τον Πούγγουρα ήταν οι καλύτεροι παίκτες της προετοιμασίας και πει ότι παίζει στον Παναθηναϊκό γιατί ο μπαμπάς του είναι προπονητής, θέλουν ψυχανάλυση. Ας αφήσουμε τους κομπλεξισμούς περί πατέρα και γιου, αλλά μακάρι να ήμουν στη θέση του Χρήστου».

ΠαναθηναϊκόςποδόσφαιροΓιώργος Δώνης