Αθλητισμός|20.09.2019 19:17

Προσφεύγει στην Δικαιοσύνη κατά της ΕΟΚ ο Ολυμπιακός

Newsroom

Ως «Ολυμπιακό» κι όχι ως «Ολυμπιακό Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα» θα αναγράφει η ΕΟΚ την ομάδα του Πειραιά στα δελτία Τύπου και στις αναγγελίες της. Η κόντρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τους ερυθρόλευκους συνεχίζεται με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει δώσει ήδη εντολή στο νομικό της τμήμα προκειμένου να επιληφθεί της υπόθεσης. «Κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους», αναφέρουν κύκλοι της ομάδας.

Η ΕΟΚ –για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- δεν έκανε δεκτή την μετονομασία σε «Ολυμπιακός Β΄- Αναπτυξιακή ομάδα», ενώ την ίδια στιγμή ικανοποίησε αιτήματα άλλων ομάδων περί αλλαγών στην ονομασία.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα αναφέρουν πως είχαν φροντίσει να αποστείλουν στην Ομοσπονδία τον αριθμό πρωτοκόλλου της έγκρισης του Υπουργείου Εμπορίου για την χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου ονόματος και σήματος.

Το σάιτ της Ομοσπονδίας (basket.gr) ενόψει του αυριανού(21/9) αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου με τον Ερμή Λαγκαδά, τον αναφέρει επίσης ως «Ολυμπιακό».

Ιστορική στιγμή για τον Ερμή

Στο μεταξύ, η ομάδα του Ερμή Λαγκαδά, καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι(21/9, 5 μ.μ.) με τον Ολυμπιακό. Σε ανάρτηση του στα social media η ομάδα αναφέρει:«Σίγουρα πριν 41 χρόνια, το μακρινό 1978, η παρέα ιδρυτών του συλλόγου μας, δεν φαντάζονταν ότι θα έφθανε η στιγμή που η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ θα έφθανε στο σημείο να αντιμετωπίσει τον τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό Πειραιώς. Η ζωή όμως πολλές φορές επιφυλάσσει στιγμές και ευκαιρίες ιστορικές. Σαν μια τέτοια ιστορική στιγμή, αύριο στις 17.00 στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ερμής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγκαδά. Όπως είναι λογικό επικρατεί παροξυσμός για ένα από τα 350 εισιτήρια που εκδόθηκαν για το παιχνίδι, η τιμή των οποίων είναι στα 8 ευρώ. Το κλειστό του Λαγκαδά αναμένεται να ζήσει ιστορικές στιγμές, γι’ αυτό καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο γήπεδο».

Παναγιώτης ΑγγελόπουλοςΕΟΚΟλυμπιακόςΓιώργος Αγγελόπουλοςμπάσκετ