Αθλητισμός|20.09.2019 22:57

ΠΑΟΚ: Παροξυσμός για το PAOK TV - 13.000 «διαρκείας» έχουν διατεθεί

Newsroom

Απόλυτα ικανοποιημένοι δηλώνουν στον ΠΑΟΚ από την ανταπόκριση του κόσμου στο πρωτοποριακό εγχείρημα του PAOK TV. Οπως συνέβη και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια που μεταδόθηκαν μέσω της διαδικτιακής πλατφόρμας του Δικεφάλου, το ενδιαφέρον του κοινού παραμένει ζεστό. Μάλιστα λόγω της ιδιαιτερότητας του επερχόμενου αγώνα με τον συμπολίτη Αρη είναι λογικό να επικρατεί παροξυσμός δεδομένου ότι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στη νέα σεζόν.

Ηδη οι μεμονωμένες πωλήσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν ξεπεράσει τις 5.000, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακός είναι ο αριθμός που αφορά τα ετήσια πακέτα του PAOK TV τα οποία βγήκαν στην κυκλοφορία μόλις πριν από τέσσερις μέρες, ενώ δύο μέρες πριν ανακοινώθηκε και η δυνατότητα αγοράς με δόσεις. Και ήδη έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 13.000 αγορές! Κι όσο περνούν οι ώρες αναμένεται να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση...

Παράλληλα, η ζήτηση αυξάνεται κατακόρυφα και για τα επαγγελματικά πακέτα, με τα ονόματα των χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής να πληθύνονται ώρα με την ώρα μέσα από το PAOK TV Official Hotspot καθώς η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανανεώνει την λίστα της προκειμένου να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας τα σημεία όπου υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης του PAOK TV.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για το PAOK TV.

ΠΑΟΚποδόσφαιροτηλεοπτικά δικαιώματαPAOK TV