Αθλητισμός|21.09.2019 09:08

ΚΑΕ Αρης: Έλυσε το πρόβλημα της τιμωρίας και κλείνει Γκετσεβίτσιους

Newsroom

Έστω και την τελευταία στιγμή η ΚΑΕ Άρης κατάφερε να απαλλαγεί από την «θηλιά» των οχτώ ban (απαγόρευση μεταγραφών από την FIBA) που είχε στον λαιμό της γεγονός που πλέον της επιτρέπει να προχωρήσει απερίσπαστη στον σχεδιασμό του ρόστερ(υπάρχουν ήδη συμφωνίες που απλώς θα επικυρωθούν) για την σεζόν 2019-20.

Όπως ανακοινώθηκε η ΚΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία διακανονισμού για τις οφειλές προς τον πρώην παίκτη Μάικ Τζένκινς. Αυτή ήταν η τελευταία και η πιο δύσκολη υπόθεση για τους «κιτρινόμαυρους» που τα τελευταία δυο χρόνια ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα από τις οφειλές προς πρώην παίκτες.

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου, ενώ συμφώνησε με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού(2011-13) Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους . Ο 31χρονος Λιθουανός αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλονίκη. Ο Άρης έχει στο ρόστερ επίσης τους: Γκάρι Τάλτον, Τζέιλειν Μόρις, Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς,Τζόρτζε Γκάγκιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς. Από τον περσινό κορμό έχουν παραμείνει παιδιά όπως ο Μποχωρίδης, ο Φλιώνης κι ο Σλαφτσάκης.

μεταγραφέςBasket LeagueμπάσκετΑρηςΜαρτίνας Γκετσεβίτσιους