Ιταλικά σενάρια θέλουν τον Άρη κοντά σε συμφωνία με τον Πανούτσι(pic)
NewsroomΟ γνωστός και έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ανέφερε πως ο Άρης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Κριστιάν Πανούτσι για την θέση του προπονητή.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος έγραψε πως υπάρχει καλό κλίμα στις συζητήσεις των «κιτρίνων» αλλά και προοπτική πιθανής συμφωνίας ως προς το οικονομικό σκέλος, ωστόσο ένα εμπόδιο που προέκυψε αφορούσε την επιθυμία να έχει στο πλευρό του και τρεις συνεργάτες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Άρης είχε πράγματι ασχοληθεί με την περίπτωση στο πρόσφατο παρελθόν όμως το κασέ του κρίθηκε στην πορεία απαγορευτικό για το «βαλάντιο» της διοίκησης. Ο Πανούτσι υπήρξε ομοσπονδιακός της Εθνικής Αλβανίας μέχρι τον Μάρτιο του 2019. Έχει επίσης περάσει από την Λιβόρνο την Τερνάνα στην Ιταλία, ενώ ήταν βοηθός του Καπέλο στην Εθνική Ρωσίας.
- Μεγάλη απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Οι 19.610 «μαϊμού» φυσιοθεραπείες και οι εικονικές θεραπείες
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- 5 φορές που η Κύπρος αδικήθηκε (ή αποκλείστηκε αδίκως) στην ιστορία της Eurovision