Αθλητισμός|20.09.2019 23:42

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός: Ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ

Newsroom

Δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι όπως στην πρώτη κεκλεισμένων θυρών αναμέτρηση έτσι και απόψε(20/9) παρουσία φιλάθλων του στο ΣΕΦ, δεν κατάφερε να πείσει για την ετοιμότητα του(ηττήθηκε με 71-73). Ο Ολυμπιακός έδειξε ανά διαστήματα καλά στοιχεία,αμυντικά ήταν εμφανώς βελτιωμένος, όμως υπήρχαν και στιγμές που προβλημάτισε. Όπως και να χει η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας και θα έχει τον χρόνο προκειμένου να βελτιώσει αδυναμίες και τυχόν κενά στο παιχνίδι της.

Ο αγώνας είχε δραματικό φινάλε, ο Ολυμπιακός τέσσερα λεπτά πριν το τέλος διατηρούσε προβάδισμα 6 πόντων όμως εύστοχα μακρινά σουτ του αντιπάλου σε συνδυασμό με την πολύ καλή παρουσία του Γκιστ για τον Ερυθρό Αστέρα(13π.) έδωσαν στο τέλος την νίκη στην Σερβική ομάδα με 73-71.

O Ντέιβιντ Μπλατ δεν είχε στην διάθεση του τους τραυματίες Γουέιντ Μπόλντγουιν, Αλεξέι Ποκουσέβσκι , Αλεξάντερ Βεζένκοφ και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος μόλις ενσωματώθηκε στην ομάδα μετά την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από τον Ερ.Αστέρα δεν έπαιξαν οι Περπέρογλου και Φαγέ.

Πριν από το παιχνίδι οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος βράβευσαν τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα Μίλαν Τόμιτς για την πολυετή προσφορά του στους ερυθρόλευκους.

Στις εξέδρες του ΣΕΦ βρέθηκε κι ο CEO της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα για την παρουσίαση της συνεργασίας της διοργανώτριας αρχής με την τηλεόραση της NOVA.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 35-30, 55-45, 71-73

Ολυμπιακός (Μπλατ): Πάντερ 7, Πολ 12, Κόνιαρης, Σπανούλης 10, Τσέρι 6, Τσάπμαν 2, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου 6, Κουζμίνσκας 7, Ρούμπιτ 6, Χαπ 9

Ερυθρός Αστέρας (Τόμιτς): Ντ. Μπράουν 10, Τσόβιτς 3, Λ. Μπράουν 9, Νταβίντοβατς 2, Μπάρον 13, Ντόμπριτς 2, Γκιστ 13, Τζένκινς 15, Σίμανιτς, Γιοβανοβιτς 2, Ότζο 9.

Ερυθρός ΑστέραςEuroleagueμπάσκετΟλυμπιακός