Αθλητισμός|21.09.2019 09:11

Μπασκετική πανδαισία: Τζάμπολ στο 2ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Newsroom

Ένα τουρνουά αστέρων, μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου ανοίγει την αυλαία της (21-22 Σεπτεμβρίου) στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός τιμά την μνήμη του αξέχαστου διοικητικού του ηγέτη με την διεξαγωγή του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι: Μακάμπι, Φενερμπαχτσέ και Αρμάνι Μιλάνο.

Οι «πράσινοι» έχουν προγραμματίσει μια σειρά events όπως είναι:

*Τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του αείμνηστου Θανάση Γιαννακόπουλου, το οποίο θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ. Η συγκεκριμένη ενέργεια θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού του τουρνουά, το Σάββατο 21/9.

*Η απονομή τιμητικής διάκρισης στον εμβληματικό ηγέτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ Σιμόν Μισράχι για τα 50 χρόνια προσφοράς του στο άθλημα.

*Η επίσημη παρουσίαση της νέας εντυπωσιακής φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, σε συνεργασία με την Adidas.

*Η απονομή του τροπαίου του 2ου Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη νικήτρια ομάδα.

*Πριν από τους αγώνες και πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9, 13.00) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του 2ου «Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος», παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καθώς και των προπονητών και αθλητών των τεσσάρων ομάδων.

* Μετά το πέρας των ημιτελικών του Σαββάτου (21/9) θα λάβει χώρα σε εστιατόριο της Αθήνας το Gala Dinner παρουσία των τεσσάρων ομάδων που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά καθώς και υψηλών προσκεκλημένων από το χώρο του αθλητισμού και της πολιτικής»

*Στο τουρνουά θα πραγματοποιηθούν και τα αποκαλυπτήρια του υπερσύγχρονου Jumbotron, το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί στην οροφή του ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

13.00: Συνέντευξη Τύπου
16.45: Φενερμπαχτσέ - Αρμάνι
19.00: Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

15.45: Μικρός Τελικός
18.00: Τελικός
20.00: Απονομές

Θανάσης ΓιαννακόπουλοςμπάσκετΠαύλος ΓιαννακόπουλοςΠαναθηναϊκόςEuroleague