Αθλητισμός|21.09.2019 09:03

Super League -: Πού θα δείτε live τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής

Newsroom

Η Super League συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το Παναιτωλικός-ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου (21/9), ενώ ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης τον Ατρόμητο.

Βόλος-ΟΦΗ

Ένας αρκετά ενδιαφέρων αγώνας διεξάγεται (17.15 - Novasports 1HD) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μεταξύ του Βόλου και του ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι μπορεί να ηττήθηκαν 5-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν χαλάει τη θετική εικόνα που έχει δημιουργήσει η ομάδα της Μαγνησίας στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος έχει 6 βαθμούς και στόχος του είναι να πάρει ακόμη μία εντός έδρας νίκη. Ο Χουάν Φεράνδο μπορεί να υπολογίζει τον Μπασόνγκ που επέστρεψε στην αποστολή, όχι όμως και τον Λύραντζη, ο οποίος αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ ανήκει στις τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος που είναι αήττητες. Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου με 7 βαθμούς και με τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής ταξιδεύει με την καλύτερη ψυχολογία στο Βόλο ψάχνοντας να διευρύνει το σερί του.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Γουάλι, Φερέιρα και Ναμπί, ενώ πρόλαβαν τελικά οι Μαρινάκης και Κοροβέσης που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

Μία «αστεράτη» μάχη θα γίνει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» (19.30 - Novasports 2HD) μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ατρομήτου. Η ομάδα της Αρκαδίας βρίσκεται κολλημένη στους μηδέν βαθμούς και αναζητεί επειγόντως θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να πάρει... ανάσες. Ο Μπόρχα Φερνάντεθ μπορεί να υπολογίζεται ξανά από τον Μπόρχα Χιμένεθ, ενώ μοναδική απουσία είναι ο Σίτο.

Ο Ατρόμητος μετράει δύο βαθμούς και έρχεται στο παιχνίδι έπειτα από ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις. Η αποστολή είναι δύσκολη σε μία ζόρικη έδρα, όπως αυτή της Τρίπολης, όμως ο Αναστασίου θα ψάξει την πρώτο τρίποντο της σεζόν. O τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Ο Ουγκράι αισθάνθηκε ενοχλήσεις και τέθηκε εκτός, ενώ οι Κιβρακίδης, Ανδρούτσος και Μέγιερι παρέμειναν έξω από την αποστολή.

Παναιτωλικός-ΑΕΚ

Το μεγάλο παιχνίδι του πρώτου «πιάτου» της 4ης αγωνιστικής διεξάγεται στο Αγρίνιο (20.00 - ΕΡΤ Sports HD) ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ούτε πόντο και γνωρίζουν πολύ καλά ότι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο έχοντας και μια ομάδα απέναντί τους με καλό μομέντουμ. Οι παίκτες του Λουίς Κάστρο, όμως, θα αγωνιστούν για το καλύτερο. Οι τραυματίες Μαρσιάλ και Ρομάν δεν υπολογίζονται, όπως και οι Μιμίτο και Ντουάρτε.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι», αφού υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου μετράει δύο στα δύο στη Super League. Η Ένωση θα έχει τελικά τον κόσμο στο πλευρό της και θα επιδιώξει να βάλει ακόμη ένα τρίποντο στο σακούλι της, ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική. Ο τεχνικός της ΑΕΚ βλέπει τον Μάνταλο να επιστρέφει στην αποστολή και στη βασική 11άδα, ενώ απρόοπτο της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Σιμάο που έμεινε εκτός.

ΟΦΗSuperLeagueποδόσφαιροΑΕΚΠαναιτωλικόςΒόλος ΝΠΣΑστέρας ΤρίποληςΑτρόμητος