Αθλητισμός|21.09.2019 10:56

Άρης: Την τελευταία στιγμή αποφασίζει για μία θέση στην ενδεκάδα

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Άρης ολοκληρώνει απόγευμα του Σαββατου (21/9) την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αμέσως μετά ο Τόλης Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή για την Τούμπα. Ο 48χρονος προπονητής, που θα καθίσει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, έχει καταλήξει στα πλάνα της ενδεκάδας, δεν έχει πάρει όμως την τελική του απόφαση για μία θέση στο βασικό σχήμα. Αυτήν ανάμεσα στον Ντάνιελ Λάρσον και τον Μπρούνο Γκάμα.

Ο Τερζής είχε επιλέξει τον Πορτογάλο, που όμως ακόμη δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο και με την ορμή που είχε βοήθησε σε μέγιστο βαθμό τον Άρη να φτάσει στη νίκη. Τώρα σκέφτεται και τις συνθήκες του αγώνα που περιμένει τον Άρη και εξετάζει το ενδεχόμενο να επιλέξει τον Σουηδό, που μπορεί να μην έχει τις επιθετικές αρετές του Γκάμα, μπορεί όμως να αμυνθεί καλύτερα και να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον συμπατριώτη του Σούντγκρεν σε όλη τη δεξιά πλευρά.  Γι' αυτό είναι πιθανό η απόφαση να παρθεί λίγο πριν από τη σέντρα, ανάλογα και με το τι θα συμβεί στην τελευταία προπόνηση.

Ακλόνητο φαβορί ο Ένινγκ

Παρά το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Άρη, αυτό του Ιταλού Πανούτσι, ο Άγγελος Χαριστέας φαίνεται να έχει καταλήξει στον Μίκαελ Ένινγκ για τον πάγκο των Κιτρίνων. Με τον 53χρονο τεχνικό έχουν ολοκληρωθεί όλες οι συζητήσεις, έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία και μένει μόνο να αποφασίσει ο Άρης αν θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία. Ο Χαριστέας έχει συνεργαστεί μαζί του και τον ξέρει καλά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι προπονητές που εξετάστηκαν και απασχόλησαν πραγματικά τον Άρη, ζήτησαν 500.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν.

ΑρηςSuper League 1ποδόσφαιρο