Αθλητισμός|21.09.2019 11:31

ΑΕΚ: «Προσεκτικοί στο Αγρίνιο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Newsroom

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, έχοντας στο πλευρό της και την παρουσία των φιλάθλων της, μετά από τις εξελίξεις και τη συναίνεση της Πολιτείας για μεμονωμένη μετακίνηση. Ο Λόπες και ο Παουλίνιο πήραν ήδη μία πρώτη γεύση από τις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου, καθώς επισκέφθηκαν τον σύνδεσμο της Ορίτζιναλ στο Αγρίνιο.

Πάντως η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους φιλάθλους της για να αποφύγουν τον κίνδυνο τιμωρίας και τους ζητάει να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά και να είναι προσεκτικοί μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Και απόψε μαζί! Σε κάθε γήπεδο μαζί! Οπως πρέπει να είναι! Οπως πρέπει να είμαστε! Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει και απόψε στο Αγρίνιο να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό! Σε κάθε μας βήμα!
Δεν πρέπει κανείς να δώσει το παραμικρό δικαίωμα! Η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι το ίδιο υποδειγματική, όπως και στην Τρίπολη!

Για να μην μπορεί κανείς να στερήσει την ομάδα μας από την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου της! Για να μπορούμε να ζούμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς τις ίδιες μαγικές στιγμές, που μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ μπορεί να δημιουργήσει!

Σεβόμαστε την πόλη και το γήπεδο του Αγρινίου, που μας φιλοξενεί, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση, δεν παρασυρόμαστε από κανέναν, ενισχύουμε την ΑΕΚ μόνο με τη φωνή μας! Για να απολαύσουμε ΜΑΖΙ όλους τους σταθμούς και του εφετινού ταξιδιού. Για να μην μπορέσει κανείς να μας χωρίσει!».

Η αποστολή της ΑΕΚ

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει ξανά στη διάθεσή του τον Πέτρο Μάνταλο, όχι όμως και τον Νταβίντ Σιμάο ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στον αριστερό δικέφαλο. Εκτός είναι και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάγια.

ΑΕΚSuper League 1ποδόσφαιρο