Αθλητισμός|21.09.2019 17:41

Στην 5άδα των μεγάλων αστεριών του μέλλοντος στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο

Newsroom

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλαμβάνεται σε μια μικρή λίστα παικτών η παρουσία των οποίων εκτιμάται πως θα αφήσει εποχή στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια.

Το Sports Illustrated επέλεξε πέντε καλαθοσφαιριστές που πιστεύει πως θα έχουν μεγάλη επίδραση στο ΝΒΑ στο προσεχές μέλλον. Αυτοί είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Καουάι Λέοναρντ, Άντονι ΝτέιβιςΤζοέλ Εμπίντ και Λούκα Ντόντσιτς.

Στο αφιέρωμα της έκδοσης του το Sports Illustrated αναφερόμενο στον Γιάννη αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Το μυθικών διαστάσεων μάκρος και τα φυσικά προσόντα, οι διαρκώς βελτιωμένες ικανότητες στο χειρισμό της μπάλας, ο γνωστός ζήλος για δουλειά κι η νοοτροπία να βάζει πάνω από όλα την ομάδα δεν τον έχουν μετατρέψει απλώς σε έναν MVP, αλλά ίσως στο πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Λίγκας.

Είναι ασφαλές να πει κανείς πως θα διεκδικεί βραβεία με άνεση όσο είναι σε αυτή τη φυσική κατάσταση, αλλά το επόμενο βήμα για τον Αντετοκούνμπο είναι να μάθει να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στην postseason. Η άνοδος του Αντετοκούνμπο από ένα σχεδόν άγνωστο ελληνικό ταλέντο σε παίκτη που μπορεί να χαρακτηρίσει μία γενιά και σε MVP της Χρονιάς τον καθιστά μία από τις πιο αξιοθαύμαστες ιστορίες εξέλιξης στην ιστορία της λίγκας. Έχει ήδη καταφέρει πολλά και πιθανότατα τα καλύτερα είναι μπροστά του».

μπάσκετNBAΜιλγουόκι ΜπακςΓιάννης Αντετοκούνμπο