Αθλητισμός|21.09.2019 20:39

Ρίγη συγκίνησης: Υψώθηκε το λάβαρο του Θανάση Γιαννακόπουλου στην οροφή του ΟΑΚΑ(pics)

Newsroom

Ρίγη συγκίνησης στο ΟΑΚΑ στο 2ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού όρθιους να χειροκροτούν, να συγκινούνται και να φωνάζουν συνθήματα με τα ονόματα των μεγάλων ευεργετών του συλλόγου, του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Μια στιγμή που προκάλεσε έντονα συναισθήματα ήταν αυτή στην οποία το μεγάλο λάβαρο με την μορφή του Θανάση Γιαννακόπουλου υψώθηκε στην οροφή του ΟΑΚΑ.  «Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους Παύλο και Θανάση, οι οποίοι μας παρακολουθούν από εκεί ψηλά και βλέπουν αν κάνουμε τα πράγματα σωστά. Παύλος και Θανάσης έβαλαν τα θεμέλια και έφτασαν τον Παναθηναϊκό στην ελίτ της Ευρώπης», δήλωσε συγκινημένος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Νωρίτερα, ο  μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού βράβευσε τον Πανιώνιο που κατέκτησε το 2ο Μίνι Τουρνουά Ακαδημιών «Παύλος Γιαννακόπουλος» με τη συμμετοχή παιδιών γεννημένων το 2007 καθώς και όλους τους νεαρούς αθλητές που μετείχαν στην διοργάνωση. Τις εντυπώσεις στο ΟΑΚΑ έκλεψε το πανέμορφο Jumbotron που λειτούργησε για πρώτη φορά σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού και πρόσφερε εικόνα σε κάθε γωνιά του γηπέδου.

Πριν από την τελετή ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την φανέλα του για την σεζόν 2019-20. Η παρουσίαση αυτή έγινε με πρωτότυπο τρόπο καθώς η νέα εμφάνιση των «πρασίνων» έκανε βόλτες στον αέρα μέσω ενός drone!

Το «παρών» στα επίσημα του ΟΑΚΑ έδωσαν ο CEO της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου όπως κι ο γενικός γραμματέας της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής. Τετ  α τετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε κι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Θανάσης ΓιαννακόπουλοςΔημήτρης ΓιαννακόπουλοςμπάσκετΠαύλος ΓιαννακόπουλοςEuroleagueΠαναθηναϊκός