Αθλητισμός|21.09.2019 21:40

Αστέρας: Οι πρώτοι βαθμοί με το διπλό χτύπημα του Φερνάντεθ στα πρώτα επτά λεπτά!

Newsroom

Ο Αστέρας έβγαζε... φωτιές στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ατρόμητο και πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Μαρκ Φερνάντεθ, έφτασε στο πρώτο τρίποντο της σεζόν με σκορ 2-1. Μετά από ένα αρνητικό ξεκίνημα με τρεις σερί ήττες, ο Αστέρας βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη, κόντρα σε μια άμυνα που πελαγοδρομούσε και έκανε παιδικά λάθη, όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος άλλαξε πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσε, μείωσε σε 2-1 και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, έμεινε όμως από χρόνο και δεν μπόρεσε να καλύψει το νετσαβαντάζ των δύο γκολ.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το πρώτο γκολ στο τρίτο μόλις λεπτό με τον Μαρκ Φερνάντεθ. Ο Ριέρα σέντραρε από δεξιά, ο Ρισβάνης δεν μπόρεσε να διώξει και ο Μαρκ Φερνάντεθ με εξαιρετικό τρόπο νίκησε τον Μανδά. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φερνάντεθ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Χαουρέγκι επιτέθηκε κατά μέτωπο, ο Μανδά απόκρουσε το σουτ του, όμως ο Φερνάντεθ αμαρκάριστος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε την πρώτη αλλαγή μόλις στο 21' και τη δεύτερη στο ημίχρονο. Οι παίκτες του ζωντάνεψαν και στο 53' μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Ρισβάνη, αλλά δεν μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια και συνεχίζουν την περίοδο κρίσης με δύο βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. 

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Άνχελ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καπίγια, Ριέρα (76' Κρέσπι), Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (86' Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (64' Μπόρχα Φερνάντεθ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Νάτσος, Ρισβάνης, Κούτρης, Κατράνης, Μάντσον (46' Νταβιώτης), Καχίλα (21' Μπαένα), Χαρίσης, Ρόζα (89' Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος

Αστέρας ΤρίποληςΑτρόμητοςSuper League 1ποδόσφαιρο