Αθλητισμός|22.09.2019 21:30

Αναπνέει ο Πανιώνιος, πήρε βαθμό στη Λαμία με γκολ στο 92'!

Newsroom

Είμαστε ακόμη ζωντανοί, φώναξαν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στον Πανιώνιο, καθώς μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη, απέσπασαν ισοπαλία στη Λαμία (1-1) με γκολ στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κρατούσε στα χέρια της την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές χάρη στο γκολ του Μπεχαράνο στο 69' (φέρει μεγάλη ευθύνη ο γκολκίπερ Κότνικ, ο οποίος εκτίμησε λανθασμένα την πορεία της μπάλας) αλλά οι Κυανέρυθροι με ένα εξαιρετικό γκολ του Αραμπούλι στο 92' πήραν έναν πολύτιμο βαθμό φτάνοντας στο -2 στη βαθμολογία της Superleague (άρχισαν από το -6 λόγω τιμωρίας).

Το παιχνίδι γενικά ήταν μέτριο και νευρικό με ελάχιστες φάσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Πάντως η Λαμία σκόραρε στο 75' με τον Σασί αλλά έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Δημούτσου στο ξεκίνημα της φάσης.

Λαμία: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα (60' Σασί), Βάντερσον, Σάλιακας, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (85' Σκόνδρας), Καραμάνος, Τουράμ (70' Βασιλόγιαννης)

Πανιώνιος: Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Καμαρά (46' Παπανικολάου), Αρτσε (67' Μανιάτης), Αραμπούλι

SuperLeagueποδόσφαιροΠανιώνιοςΛαμία ΠΑΕ