Αθλητισμός|22.09.2019 22:36

ΠΑΟΚ-Αρης: Ο Φερέιρα δεν έψαξε για δικαιολογίες

Newsroom

Στο «τρίτο ημίχρονο» του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αρη, ο Αμπέλ Φερέιρα δέχθηκε πληθώρα ερωτήσεων για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ στον Τόλη Τερζή η ερώτηση «κλειδί» αφορούσε το μέλλον του στον πάγκο του Αρη μετά και το νέο θετικό δείγμα γραφής.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Είναι πρόβλημα για εμάς το γεγονός ότι δεν μπορούμε να αμυνθούμε σωστά. Είναι δύσκολο να δώσω λογική εξήγηση. Το δεύτερο γκολ είναι... κόπια του γκολ που δεχτήκαμε στην Μπρατισλάβα. Έγινε ένα βολέ από τον τερματοφύλακα σχεδόν στο πουθενά, αλλά η αμυντική μας γραμμή δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη συγκέντρωση στα γκολ που δεχτήκαμε. Η πρώτη γραμμή πίεσής μας δεν αντέδρασε σωστά στο πρώτο γκολ που δεχτήκαμε. Προσπαθήσαμε όμως σε όλο το ματς και το κρατάμε αυτό. Η ομάδα δεν τα παράτησε. Ακόμη και η αλλαγή που έγινε μετά την αποβολή ήταν επιθετικού γιατί πίστευα πως έπρεπε να κυνηγούσαμε το γκολ. Αρνούμαστε να χάσουμε. Κάναμε 17 τελικές. Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν ρίχνω την ευθύνη σε κανέναν άλλον. Εγώ φταίω. Πρέπει να δουλέψουμε. Θα μπορούσα να βρω δικαιολογίες ότι στις μεταγραφές δεν πήραμε τον έναν και τον άλλον. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε».

Ο Τόλης Τερζής, για το μέλλον του, σημείωσε: «Εγώ, όταν μίλησα με τη διοίκηση, μου είπαν να αναλάβω για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, μέχρι να βρουν προπονητή. Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Από την αρχή μέχρι το τέλος ήμασταν προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Γνωρίζαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ, τα είχαμε διαβάσει μέσα στην εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να κόψουμε τους διαδρόμους».

ΠΑΟΚποδόσφαιροSuperLeagueΑρης