Αθλητισμός|22.09.2019 22:56

Αρης: Ο κύβος ερρίφθη, ο Τερζής μένει πρώτος προπονητής!

Newsroom

Ο Τόλης Τερζής βγάζει τη ταμπέλα του υπηρεσιακού τεχνικού και μονιμοποιείται στον πάγκο μετά από απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα επισημοποιηθεί την Δευτέρα (23/9).

Ο Ελληνας τεχνικός, που ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για το ενδεχόμενο να πάρει εκείνος το χρίσμα στον πάγκο, γνωστοποίησε πως η συμφωνία που είχε με τους διοικούντες ήταν να κοουτσάρει στις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, για να υπάρχει χρόνος εξεύρεσης του ανθρώπου που θα έπαιρνε τη σκυτάλη από τον Σάββα Παντελίδη. Η αγωνιστική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, που επικράτησαν με 4-0 του Παναθηναϊκού και όρθωσαν ανάστημα στη Τούμπα, χάνοντας στο 97' τη νίκη που κρατούσαν στα χέρια τους, έκανε τους Θόδωρο Καρυπίδη και Αγγελο Χαριστέα να τον κρατήσουν στο τιμόνι.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, Αγγελος Χαριστέας, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κ. Τερζή, οι παίκτες τον θέλουν, υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους και εγώ προσωπικά θέλω να μείνει στην ομάδα, αντί να ψάχνουμε για άλλον. Αύριο θα μιλήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί, από κοινού.Τα δυο ματς που πέρασαν ήταν κομβικά και πολύ δύσκολα, τα έβγαλε άψογα και έτσι δικαιούται να έχει τον πρώτο λόγο».

Super League 1Τόλης ΤερζήςΑρης