Αθλητισμός|23.09.2019 09:43

Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ έπαθαν... υπερκούπωση το 2019 (pic+vid)

Newsroom

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ξεπακετάρουν τις αποσκευές τους από την Κίνα, εκεί όπου θριάμβευσαν με την Εθνική Ισπανίας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και λίγες ημέρες μετά οι Σέρχιο Γιουλ και Ρούντι Φερνάντεθ πανηγυρίζουν μια ακόμη …κούπα.

Οι δυο …παλιοσειρές της Ρεάλ  έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ευλογημένοι, καθώς το 2019 τους πρόσφερε έντονες συγκινήσεις. Λίγους μήνες πριν οδήγησαν τους Μαδριλένους στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος στην Liga Endesa, ακολούθησε η σπουδαία πρωτιά στο Μουντομπάσκετ ενώ η νέα σεζόν ξεκίνησε με το… δεξί, με νίκη επί της Μπαρτσελόνα (89-79) και την κατάκτηση του Supercopa.

Συνοδοιπόρος στην προσπάθεια τους αυτή ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο, τον οποίο είχαν αντίπαλο (όπως και τον Λαπροβιτόλα) μια εβδομάδα πριν στον τελικό με την Αργεντινή, όμως με την φανέλα της Ρεάλ απέναντι στην Μπάρτσα ο Αργεντίνος έκανε καταπληκτικό παιχνίδι (14π. , 7 ασίστ, 5,5 ριμπάουντ) και αναδείχθηκε MVP του Supercopa.

Αυτός ήταν ο έκτος τίτλος της συγκεκριμένης διοργάνωσης για τη Ρεάλ (όσους έχει και η Μπάρτσα) με την ομάδα της Μαδρίτης να μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε τελικούς στα παιχνίδια με την αντίστοιχη της Βαρκελώνης.

T
T
T
T

μπάσκετΡεαλ ΜαδρίτηςΙσπανίαΜπαρτσελόναΣέρχιο ΓιουλΡούντι Φερνάντεθ