Αθλητισμός|23.09.2019 11:44

Κερδισμένη η ΑΕΚ, «εξαφανίζονται» τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Newsroom

Το φινάλε της 4ης αγωνιστικής της Super League 1 βρήκε ικανοποιημένους και χαμογελαστούς τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και του ΠΑΟΚ με τον Άρη, έδωσε τη δυνατότητα στην Ένωση να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με την Ξάνθη και να κάνει σχέδια για να ανέβει στην κορυφή.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου υποδέχεται την Κυριακή (29/9, 19.30) τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ για να κατακτήσει τη νίκη και να σπάσει το αήττητο του Δικέφαλου του Βορρά. Ήδη πάντως στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ επικρατεί ενθουσιασμός για τα εισιτήρια του ντέρμπι. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ υπολογίζουν πως μπορεί να βρεθούν στο γήπεδο 50.000 φίλαθλοι για να συμπαρασταθούν στους παίκτες της ΑΕΚ.

Λιβάγια: «Σκέφτομαι να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ»

Στο μεταξύ τα φώτα είναι στραμμένα στον Μάρκο Λιβάγια, που έχει πάρει την ΑΕΚ στις πλάτες του στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με σπουδαίες εμφανίσεις. Ο Κροάτης επιθετικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως σκέφτεται να μείνει για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ, τη στιγμή που ήδη ετοιμάζεται πρόταση ανανέωσης, ενώ φημολογείται πως έχει μπει στο στόχαστρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Είμαι χαρούμενος με τον κόσμο και το ότι η ομάδα μου κέρδισε. Είμαι πολύ χαρούμενος όταν έχουμε τον κόσμο στο πλάι μας να μας στηρίζει. Φυσικά και στα ντέρμπι μπορεί να υπάρξει πολύ περισσότερος κόσμος. Είμαστε χαρούμενοι και ευγνώμονες στον κόσμο που μας στηρίζει σε κάθε γήπεδο που παίζουμε», δήλωσε, ενώ μίλησε για τη δική του απόδοση αλλά και για το θέμα του συμβολαίου του. 

«Εγώ αυτό που κάνω τα χρόνια που είμαι εδώ είναι να προπονούμαι στον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Άλλες φορές τα πράγματα πάνε καλά, άλλες όχι. Το σημαντικό είναι η ομάδα να τα πηγαίνει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω και τίποτα άλλο. Έχω ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο. Αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Ναι, σκέφτομαι να μείνω πολλά χρόνια».

Μάρκο ΛιβάγιαSuper League 1ΑΕΚποδόσφαιρο