Αθλητισμός|23.09.2019 11:05

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος με ΑΕΚ, μικρές ελπίδες για Πέλκα

Αντώνης Τσακαλέας

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει να σκέφτεται την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (29/9), με τον Αμπέλ Φερέιρα να μετρά ήδη μια απώλεια και να προετοιμάζεται για δεύτερη με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο Λέο Μάτος, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αρη, θα εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής που επισύρει η κόκκινη κάρτα στο ντέρμπι «Δικεφάλων». Ο Δημήτρης Πέλκας αντικαταστάθηκε μόλις στο 12' από τον Δημήτρη Λημνιό λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση.

Ο Ελληνας επιθετικός είχε κάποια πρώτα «μηνύματα» στη προπόνηση του Σαββάτου, και ευελπιστούσε πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα κόντρα στον Αρη, όμως λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, και μετά τα πρώτα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, τα «καμπανάκια» τον έκαναν να ζητήσει αμέσως να αντικατασταθεί καθώς αν πίεζε το πόδι του από τη στιγμή που είχε αρχίσει να νιώθει «τσιμπήματα» θα έκανε τα πράγματα χειρότερα.

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βρίσκει στους «ασπρόμαυρους» προβληματισμένους, καθώς ο ΠΑΟΚ συνέχισε το αρνητικό σερί της αδυναμίας διατήρησης ανέπαφης εστίας, που πλέον έχει φτάσει στα οκτώ διαδοχικά επίσημα παιχνίδια.

Αυτό που μένει να φανεί είναι το αν αυτή η κατάσταση θα επιφέρει αλλαγές προσώπων στην αμυντική γραμμή του «Δικεφάλου του Βορρά», κάτι που έχει αρχίσει να συζητιέται εσωτερικά.

Super League 1ΠΑΟΚποδόσφαιρο