Αθλητισμός|23.09.2019 20:49

Σχεδόν 30 λεπτά διήρκησαν οι διακοπές του αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης!

Newsroom

Είθισται τα ντέρμπι να είναι γεμάτα διακοπές, πολύ ξύλο και λίγο… ποδόσφαιρο. Αυτό της Τούμπας, όμως μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αρη ξεπέρασε σχεδόν κάθε όριο. Στο τέλος η σούμα έβγαλε 34 φάουλ (16-18), δύο κόκκινες και συνολικά 14 λεπτά καθυστερήσεων που υπέδειξε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (από 7 σε κάθε ημίχρονο). Εκ πρώτης όψεως ακούγονται πολλά.

Στην πραγματικότητα όμως, ο πραγματικός χρόνος ποδοσφαίρου στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη ήταν απελπιστικά λίγος. Το SDNA μέτρησε μία προς μία τις διακοπές που κράτησαν πάνω από 30 δευτερόλεπτα και τις έβγαλε 20!

Χωρίς να μετριούνται οι καθυστερήσεις σε εκτελέσεις φάουλ, πλάγιου ή άουτ (που ήταν πάρα πολλές), οι συνολικές διακοπές στο ντέρμπι (μιλάμε πάντα για διακοπές που κράτησαν άνω των 30 δευτερολέπτων) βγάζει μία σούμα που βγάζει κοντά στο… μισάωρο!

Με άλλα λόγια σε ένα παιχνίδι που κράτησε 53:25 στο πρώτο μέρος και 53:10 στην επανάληψη (το σύνολο 106 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα) ο καθαρός χρόνος παιχνιδιού ζήτημα να ξεπέρασε τα 50 λεπτά, κάτι που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να βρουν ρυθμό και να παρουσιάσουν θέαμα ανάλογο της αξίας των παικτών τους.

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος στο sdna.gr

ποδόσφαιροΠΑΟΚΑρηςSuperLeague