Αθλητισμός|23.09.2019 20:40

Μήνυμα Παπαθεοδώρου: «Θα χτίσουμε την ΑΕΚ σε στερεές βάσεις» (pics)

Newsroom

Παρουσία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλου τελέσθηκε ο αγιασμός του τμήματος μπάσκετ της «Ένωσης». Ο αρχιμανδρίτης Παντελεήμονας μεταξύ άλλων ευχήθηκε «καλή σεζόν με επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς» στην ομάδα. Ο Μάκης Αγγελόπουλος από την πλευρά του είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το τεχνικό επιτελείο και παίκτες της ΑΕΚ.

«Το μήνυμα που θέλω να περάσω και το μήνυμα που έχουμε συζητήσει και με τη διοίκηση της ομάδας, είναι ότι το να κερδίσεις μία χρονιά τίτλους, δεν σημαίνει ότι αυτομάτως έχεις πάει και στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε: «Για να μπορείς να διεκδικείς με συνέπεια τίτλους, πρέπει να χτίσεις πάνω σε στέρεες βάσεις. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει αλλάξει επτά προπονητές, δεν θυμάμαι πόσους ξένους, πόσους Έλληνες, δεν θυμάμαι πόσους παίκτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κορμός και βάση.

Άρα δεν μπορούμε να συζητάμε για τίτλους, για τελικούς και για στόχους τόσο πολύ υψηλούς, αν πρώτα δεν φτιάξουμε τη βάση μας, δεν δημιουργήσουμε τον κορμό που θέλουμε, δεν βρούμε τρόπο λειτουργίας όλοι μαζί, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλα αυτά τα πράγματα που όλοι τα θέλουμε, όλοι τα ονειρευόμαστε».

Στο μεταξύ, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μάρκους Σλότερ και Κέντρικ Ρέι ενόψει του αγώνα της 1ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Ηλίας ΠαπαθεοδώρουBasket LeagueΑΕΚΜάκης Αγγελόπουλοςμπάσκετ