Αθλητισμός|24.09.2019 15:54

Χαριστέας σε παίκτες του Άρη: «Όλη η Ελλάδα είδε ποιες είναι οι δυνατότητές μας»

Newsroom

Ο Άγγελος Χαριστέας απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του Άρη για την προσπάθεια και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στα ντέρμπι με Παναθηναϊκο και ΠΑΟΚ. Στη διάρκεια της προπόνησης ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, μεταξύ άλλων, είπε: «Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε στην Τούμπα. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά τη χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως. Αυτό που έμεινε από τα δύο ντέρμπι με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ είναι ότι όλη η Ελλάδα είδε ποιες είναι οι δυνατότητές μας, Πήραμε 4 βαθμούς στα δύο ντέρμπι, ενώ αξίζαμε έξι. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες ως ομάδα, το δείξαμε και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Αφήνουμε πίσω μας τα ντέρμπι και βλέπουμε το επόμενο ματς. Περιμένουμε γεμάτο γήπεδο και πρέπει να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής της ομάδας Τόλης Τερζής: «Δεν μας φοβίζει τίποτα και κανεις όσο εμείς παίζουμε έτσι. Δημιουργήσαμε προσδοκίες και είναι υποχρέωσή μας να διατηρήσουμε την προσπάθεια και την ένταση στα ίδια επίπεδα. Έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και είναι σίγουρος ότι προοδεύουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η σκέψη μας τώρα μόνο στη Λάρισα».

Στο περιθώριο της προπόνησης ο Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκε με τον Χουλιάν Κουέστα στον οποίο ευχήθηκε να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό του. Το επόμενο 24αωρο ο Ισπανός γκολκόπερ θα αποφασίσει αν θα υποβληθεί σε επέμβαση (υπέστη εξάρθρημα ώμου) ή αν θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Άγγελος ΧαριστέαςΑρηςποδόσφαιρο