Μεγάλη τιμή για Ιτούδη από το Πανεπιστήμιο του Ζάγκρεμπ στην Κροατία
NewsroomΈνα συγκινητικό ταξίδι στο …παρελθόν έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης στο Ζάγκρεμπ. Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποδέχθηκε την πρόσκληση που του έγινε από το Πανεπιστήμιο της πόλης στο οποίο φοίτησε πριν από χρόνια. Οι άνθρωποι του Πανεπιστημίου του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή όπως και μια έκπληξη καθώς τον ανακύρηξαν Επίτιμο Καθηγητή του εκπαιδευτικού τους ιδρύματος.
«Με τίμησαν με το να είμαι ένας από τους ομιλητές σε ένα σεμινάριο, όπου κατά την διάρκεια της ομιλίας μου στάθηκα στις αποτυχίες που δυναμώνουν τον χαρακτήρα μίας ομάδας, φέρνοντας ως παράδειγμα την περσινή πορεία της ΤΣΣΚΑ», δήλωσε στο σάιτ της ομάδας του ο Δημήτρης Ιτούδης και πρόσθεσε: «Με πήγαν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου και στους χώρους που κάποτε διάβαζα και έπαιζα μπάσκετ.
Συναντήθηκα και με πολλούς καθηγητές. Τότε μου είπαν ότι θα με κάνουν επίτιμο καθηγητή και προπονητή στην ομάδα του Πανεπιστημίου. Τους είπα ότι θα ήθελα στην επόμενη συγκέντρωση να δώσω το βραβείο στον καλύτερο φοιτητή, αλλά επειδή αποθεραπεύεται από μία επέμβαση που έκανε θα πληρώσω τα έξοδά του για να επισκεφτεί τη Μόσχα για τέσσερις μέρες και να παρακολουθήσει τις προπονήσεις της ομάδας». Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε συγκινημένος από την εμπειρία που είχε.
- Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
- ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
- «Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
- Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό