Αθλητισμός|25.09.2019 00:56

«Όχι» του ΠΑΟΚ σε πρόταση της Σπόρτινγκ για Αμπέλ Φερέιρα!

Newsroom

Την ώρα που ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει την αμφισβήτηση στην Ελλάδα και αντιμετωπίζεται με αρκετή καχυποψία στους πρώτους του μήνες στον ΠΑΟΚ, στη χώρα του η μετοχή του παραμένει πολύ ψηλά. Τις τελευταίες ώρες βουίζει η πορτογαλική πιάτσα, ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θέλει τον Πορτογάλο τεχνικό για τον πάγκο της και πως προτίθεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ (την είδηση μετέδωσε ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός RTP), ωστόσο το SDNA είναι ένα βήμα μπροστά στο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA τα «λιοντάρια» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για να κάνουν δικό τους τον Αμπέλ Φερέιρα, την οποία ο Δικέφαλος απέρριψε άμεσα, χωρίς να θέλει να καθίσει καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Τα λιοντάρια που βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού μετά την απόλυση του Ολλανδού Μαρσέλ Κάιζερ και το αποτυχημένο πείραμα με τον Λιονέλ Πόντες, από πολύ νωρίς είχαν πρώτο στην λίστα τους τον Αμπέλ Φερέιρα, όχι μόνο γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους και ανερχόμενους Πορτογάλους τεχνικούς, αλλά γιατί είναι και συναισθηματικά συνδεδεμένος με τον σύλλογο, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για πέντε χρόνια, ενώ για άλλα τρία πέρασε από τις ακαδημίες του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο SDNA

Αμπέλ ΦερέιραΠΑΟΚποδόσφαιροΣπόρτινγκ Λισσαβόνας