Αθλητισμός|25.09.2019 01:03

Νίκησε η Μπαρτσελόνα που αγωνιά για Μέσι - Ανατροπή για Γιούβε και πρωτιά

Newsroom

Με τους Γκριεζμάν και Αρτούρ να «χτυπούν» στο πρώτο 15λεπτο, η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Βιγιαρεάλ 2-1 και κέρδισε χρόνο και λίγη ηρεμία μετά το κάζο στη Γρανάδα. Ωστόσο στο Καμπ Νου περισσότερο αγωνιούν για την κατάσταση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω τραυματισμού. Και με δεδομένο ότι στο προηγούμενο διάστημα που απουσίασε ως τραυματίας, η Μπάρτσα αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα, το τελευταίο που θέλουν είναι να ξαναχάσουν τον φυσικό ηγέτη της ομάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, μόλις στο 6' οι Καταλανοί άνοιξαν το σκορ με τον Μέσι να σερβίρει στον Γκριεζμάν που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 15' έγινε το 2-0 έπειτα από μια όμορφη συνεργασία του Μπουσκέτς με τον Αρτούρ. Ο Καθόρλα μείωσε στο 44ο λεπτό σε 2-1 δίνοντας ελπίδα στη Βιγιαρεάλ, που όμως έκτοτε δεν κατόρθωσε να απειλήσει.

Στα άλλα ματς της ημέρας (24/9) για την εμβόλιμη αγωνιστική στη La Liga η Μπέτις επικράτησε 3-1 της Λεβάντε και η Βαγιαδολίδ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γρανάδα.

Η 6η αγωνιστική

Η βαθμολογία 

Επέστρεψε στην κορυφή η Γιούβε

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους βρέθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική πίσω στο σκορ (1-0) αλλά έκανε ξανά την ανατροπή (1-2), τούτη τη φορά με την Μπρέσια και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται εκτός αποστολής και τους Ραμπιό και Ράμσεϊ στην ενδεκάδα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δυσκολεύτηκε, όπως και με τη Βερόνα προ ημερών. Μόλις στο 4’ ο Αλφρέντο Ντοναρούμα με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0 και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ του Τσάνσελορ στον 39' για να ισοφαρίσει η Γιούβε, που τελικά έφυγε με το τρίποντο χάρη σε γκολ του Πιάνιτς στο 63'. Στο άλλο ματς της ημέρας η Βερόνα έμεινε στο 0-0 με την Ουντινέζε.

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης (25/9) ξεχωρίζει το ματς Ιντερ - Λάτσιο που θα δώσει την ευκαιρία στους «νερατζούρι», εφόσον νικήσουν, να επιστρέψουν στην κορυφή. 

Η 5η αγωνιστική

Η βαθμολογία

La LigaΛιονέλ ΜέσιΓιουβέντουςΜπαρτσελόναSerie AΒιγιαρεάλ