Αθλητισμός|25.09.2019 12:11

Παναθηναϊκός: Επιστρέφουν οι «κομμένοι» - Θολό τοπίο με Χατζηγιοβάνη

Newsroom

Οι... κομμένοι του καλοκαιριού από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού επιστρέφουν, όχι όμως (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) για να επανέλθουν και στο γήπεδο. Οι Φάνης Τζανδάρης, Πάνος Αρμενάκας, Άντονι Μουνιέ και Βαγγέλης Οικονόμου ειδοποιήθηκαν πως από τούδε και στο εξής θα γυμνάζονται κανονικά με την πρώτη ομάδα κι όχι ατομικά και σε άλλες ώρες όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Αυτό θα συμβεί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πράσινη» προκειμένου να υπάρχει νομική κάλυψη για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς πλέον δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος. Για την ώρα πάντως δεν φαίνεται πιθανό να εισέλθουν στο πλάνο του Γιώργου Δώνη, ο οποίος σχεδίασε τη νέα ομάδα δίχως να τους υπολογίζει. Δεδομένου όμως ότι πληρώνονται από την ομάδα, προπονούνται κανονικά και τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη θα βρίσκονται στο ρόστερ, δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανατροπή δεδομένων.

Στο μεταξύ ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό γεγονός που έχει φέρει τη σχέση του με τον σύλλογο σε μια περίεργη κατάσταση. Ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας πιέζει με κάθε τρόπο προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία δίχως όμως να πλησιάζει και τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2020. Κάτι που θα τον καταστήσει ελεύθερο να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sportday» ο Ελληνας εξτρέμ δεν αποκλείεται να μείνει στο περιθώριο τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Παρ' όλα αυτά, είναι βέβαιο ότι ως ελεύθερος, ο διεθνής άσος θα βρει άμεσα ομάδα καθώς ήδη βρίσκονται στο κατόπι του σύλλογοι του εξωτετικού.

Τάσος ΧατζηγιοβάνηςΦάνης ΤζανδάρηςΆντονι ΜουνιέΠαναθηναϊκόςΠάνος Αρμενάκας