Αθλητισμός|25.09.2019 11:52

Πρώτο θέμα στην Πορτογαλία ο Αμπέλ Φερέιρα - Στο κάδρο και ο Μαρτίνς

Newsroom

Βασικό θέμα αποτελεί στα πορτογαλικά Μέσα Ενημέρωσης το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα. Οι τρεις μεγάλες αθλητικές εφημερίδες της χώρας έχουν πρωτοσέλιδες αναφορές στο ότι ο Φερέιρα, ο οποίος θεωρείται ο πλέον ανερχόμενος κόουτς της Πορτογαλίας, αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον πάγκο των «λιονταριών», αλλά και στην κρούση που έγινε στον Δικέφαλο.

Παράλληλα, στο κάδρο μπαίνει και το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού επίσης διαθέτει καλό προπονητικό προφίλ στην πατρίδα του, ενώ η πορεία του με τους «ερυθρόλευκους» έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Record», τέσσερα ονόματα είναι επικρατέστερα για τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς, πέραν των Φερέιρα και Μαρτίνς, που όμως δεσμεύονται με συμβόλαιο, υπάρχουν και οι ελεύθεροι Κίκε Σετιέν και Σίλας. «Ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρώτη πρόταση, η κατάσταση όμως που επικρατεί στην ελληνική ομάδα μπορεί να βοηθήσει» σημειώνει η «O'Jogo».

Σε δημοσίευμα της «A Bola» τονίζεται πως έχει ληφθεί η απόφαση για να απομακρυνθεί ο Πόντες από τον πάγκο και ότι «η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει επαφές για τον Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο στη λίστα υπάρχουν κι άλλες επιλογές». Συνέχεια δίνεται, πάντως, και από τις αθλητικές ιστοσελίδες της Πορτογαλίας που έχουν βασικό θέμα την άρνηση του ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον Φερέιρα.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου:

ΟλυμπιακόςΠΑΟΚΠέδρο ΜαρτίνςποδόσφαιροΣπόρτινγκ ΛισσαβόναςΑμπέλ Φερέιραπρωτάθλημα Πορτογαλίας