Αθλητισμός|25.09.2019 19:57
Διαιτησία: Πήρε καλό βαθμό ο Σιδηρόπουλος στο ΠΑΟΚ-Άρης
NewsroomΑπόλυτα ικανοποιημένο άφησε σύμφωνα με πληροφορίες τον παρατηρητή διαιτησίας η παρουσία του Τάσου Σιδηρόπουλου και της ομάδα του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη.
Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλά νεύρα, ένταση, αποβολές και... οριακές φάσεις, ο κορυφαίος Έλληνας ρέφερι έβγαλε με επιτυχία το clasico της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρατηρητής διαιτησίας Μανώλης Ταπατζάς δικαίωσε τη διαιτητική ομάδα για όλες τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένος.
Κάπως έτσι ήταν αναμενόμενος και ο σερί ορισμός του Σιδηρόπουλου και δη ξανά σε ντέρμπι, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όπου θα εκτελέσει χρέη VAR.
Πηγή: Sdna.gr
Διαβάστε ακόμη
- Μέχρι πού θα το πάει ο Ερντογάν: Η ενόχληση για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» και το επικίνδυνο σκηνικό στο Αιγαίο
- Τσίπρας: Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης με κατώτατο 1.000 ευρώ, ΦΠΑ 6% και κατάργηση Πανελλαδικών
- Τρόμος στη Ρωσία: Η στιγμή που πολεμικό ελικόπτερο κάνει αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο
- Οι «μονόκεροι» της Αρκτικής έφεραν δυσάρεστα νέα: Τι συμβαίνει κάτω από τους πάγους της Γροιλανδίας