Αθλητισμός|25.09.2019 20:55

Super League 2 προς ΕΡΤ: «Μείωση 12%-20% ή επ' αόριστον αναστολή»

Newsroom

Η τελική σύσκεψη της Super League 2 με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν επεισοδιακή καθώς υπήρξαν παράγοντες του πιάστηκαν στα χέρια, με την ολοκλήρωσή της να βρίσκει σύμφωνες της ΠΑΕ στο να προτείνουν συγκεκριμένο όριο στο«ψαλίδι» της ΕΡΤ, γνωστοποιώντας μάλιστα πως αν δεν γίνει δεκτή η πρότασή τους, το πρωτάθλημα θα ανασταλεί επ' αόριστον μετά τη διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής. 

Σε απόσπασμα της επιστολής που εστάλη στην ΕΡΤ, οι επικεφαλής της Super League 2 αναφέρουν:

«Ως αντάλλαγμα για την παροχή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 προς την ΕΡΤ Α.Ε. προτείνουμε:

Α) Για τις ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και υποβιβάσθηκαν από τη SUPER LEAGUE 1 στη SUPER LEAGUE 2, μείωση σε ποσοστό 12% από το ποσό που αναφέρεται στο από 10/08/2018 προσύμφωνο (μείωση αντίστοιχη με αυτή που υπέστησαν και οι ομάδες της SUPER LEAGUE 1).

Β) Για τις λοιπές ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, ποσοστό μείωσης 20% από το αναφερόμενο ποσό, στο από 10/08/2018 προσύμφωνο.

Σε αντίθετη περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό, να υλοποιηθεί οριστική συμφωνία μεταξύ μας, σύμφωνα με την ανωτέρω πρότασή μας, έως την 1η Οκτωβρίου 2019, βρισκόμαστε στη λίαν δυσάρεστη θέση, να σας γνωρίσουμε ότι, οι αγωνιζόμενες  ΠΑΕ αδυνατούν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα , το οποίο και αναστέλλεται επ΄ αόριστον».

ποδόσφαιροSuper League 2