Super League 2: Ζητάει συνάντηση με Αυγενάκη για το θέμα των τηλεοπτικών
NewsroomΤο μεσημέρι της Πέμπτης (26/9) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας της Superleague 2 με την ΕΠΟ, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος και οι εκπρόσωποι του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης και των Χανίων, Άρης Λυχναράς.
Σε αυτήν ζητήθηκε από τον Γραμμένο η στήριξη στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία αναφορικά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο και τις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ, βρίσκοντας θετική ανταπόκριση. Παράλληλα ζητήθηκε και η συνδρομή της Superleague, ώστε να πιέσουν με κάθε τρόπο για τη μικρότερη δυνατή μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες η SL 2 αιτήθηκε -μέσω του προέδρου της ΕΠΟ- να γίνει ζητηθεί τετ α τετ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την προσεχή Δευτέρα, παρουσία και του πολιτικού προϊσταμένου της κρατικής τηλεόρασης, ώστε να τεθεί επί τάπητος το θέμα.
Διαβάστε περισσότερα στο SDNA
- Φωτιά στη Νέα Ιωνία: Οι πυροβολισμοί του 2023 με έναν νεκρό στην καφετέρια που κάηκε και οι μαρτυρίες για εκρήξεις
- Τα 8 αστρονομικά φαινόμενα του Οκτωβρίου: Από διάτοντες αστέρες και Δρακοντίδες μέχρι το Σμήνος της Κυψέλης
- «Αντίο Ελένη μας»: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Finos Film για την απώλεια της Έλενας Προκοπίου
- Τύπος «κατέβασε» με αυτοκίνητο τη τζαμαρία σούπερ μάρκετ στις 04:30 το πρωί για να πάει τουαλέτα